Tämän hetken kuvia

DSC_2631%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2655%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2664%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2651%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2643%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2668%20%E2%80%93%20kopio-horz%20%E2%

Just tällä hetkellä. Hyvä mieli tulee lumisateesta. Jouluvaloista. Kynttilöistä. Jäälyhdyistä. Lumilinnoista. Miten tuo lumi voi tehdäkin noin suuren vaikutuksen. Talvi. Pihalla loistavat talven ensimmäiset jäälyhdyt. Lämpimät glögit on nautittu ja kuunneltu joululauluja. Tänään tein ensimmäiset lumityöt ja oli kivaa, niin kivaa että ihan hymyilin. Sekään ei haitannut että kolaan oli tullut reikä. Hymyilytti silti. Onneksi oli naapurit vielä töissä ettei nyt ihan pimahtaneeksi mua ois katsonu.

Tyttö otti koulun jälkeen repustaan joulukirjan, se oli äitille lainattu kun äiti kuulema tykkää niin paljon sisustusjutuista. Niin rakas, aina ajattelee toisia <3 Hyvä mieli tuli kun pienin kietoi kädet ympärille, halasi ja sanoi että olet äiti maailmain rakkain. Niin rakas mitä maapallolla on elämää. Näihin kuviin ja ajatuksiin on hyvä lopettaa ja toivottaa teillekin oikein hyvää viikonloppua!

J / white & black - -

2 kommenttia “Tämän hetken kuvia

 1. Upeita ja tunnelmallisia kuvia!♡<br />
  Ihanaa kun tuli lunta, -minä vain olen potenut flunssaa ja ommellut, niin että siitä nauttiminen on jäänyt…<br />
  Vesisadettahan on nyt tälle viikolle luvattu, mutta uskotaan että talvi vielä tulee takaisin!☺

  1. Oi kiitos &hearts; Tänään tuli lisää lunta mutta taitaa loppuviikosta lähteä koko Suomesta lumet pois. Ois ihana kun maa pysyis valkoisena.<br />
   <br />
   Pikaista paranemista Titti &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *