100 € JOULUARVONTA!

Huippua, nyt pärähtää käyntiin arvonta sen kunniaksi kun Facebookissa white & blackilla on jo yli tuhat tykkääjää, blogisynttäreitäkin vietettiin viime kuussa sekä tulevan joulun kunniaksi! Palkintona on 100 € lahjakortti JYSKiin ja voittaja saa itse valita mitä tuotteita lahjakortilla ostaa. Saat valita käytätkö lahjakortin itse vai menisikö osa lahjakortista joululahjoihin läheisille? Kokosin alle omia suosikkejani JYSKin jouluvalikoimasta ja voisin kotiuttaa vaikka kaikki, ovat niin ihania. Noista sydämen- ja tähdenmuotoisista huopakoristeista teinkin viime vuonna pitkän viirin, jonka aion myös tänä vuonna ripustaa joulun alla seinälle.

Jyskin%20joulutuotteita.jpg

Koristetyyny ENGSOLEI / Koristetyyny GRAVMYRT / Poro AKE / Lampaantalja KEJSERLIND / Joulukoristeet HJERTE / Kynttilänjalat DETMERValoketju WILLHEM / Lyhty TORMOD / Lyhty LOKI / Villahuopa STAVKLOKKE / Tonttu TOMTE / Joulukoristeet VALHALLA / Ovimatto OFIOLIT 

 

 

Jätä tähän postaukseen omavalintainen tervehdys tai vaikkapa kommentti mistä pidät blogissani ja olet mukana arvonnassa. Tykkäämällä white & blackista Facebookissa, saat tupla-arvan. Ilmoitathan siitä kommentissa. Muistathan kirjoittaa sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään (ei näy kuin minulle), niin saan heti yhteyden voittajaan. Arvonta päättyy tulevana sunnuntaina 20.11.2016 klo 22.00. JYSK lähettää 100e lahjakortin voittajalle postitse ja se käy Suomen kaikkiin myymälöihin. Onnea arvontaan!

ARVONTA-AIKA ON PÄÄTTYNYT.

Yhteistyössä JYSK.

 

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *