DIY- Siitä syntyi erikoinen taulu

DSC_2782%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

Moikkamoi! Täällä on kovasti jouluaskartelut tekeillä ja lasten kanssa ollaan tehty hamahelmistä kuusenkoristeita. Lumihiutaleet oli lastenkin helppo tehdä kun piirsin mustalla tussilla hamahelmialustaan pisteet, mihin helmet upotetaan. Puuhelmi ja mustaa narua, muuta ei tarvita ja yksinkertaiset koristeet ovat valmiit. Sitten tuli ajatus että minne koristeet laitan ennen kuusen saapumista ja ripustin lumihiutaleet maalaamaani levyyn. Liitutaulumaalilla maalattu, niin voi kuvioita vaihdella vuodenaikojen mukaan. 

DSC_2809%20%E2%80%93%20kopio-horz%20%E2%

Innostuin maalaamaan myös lasia liitutaulumaalilla ja sen version näette myöhemmin. Tuli muutes aika kiva! En oikein tiennyt mitä käyttöä sille keksin kun oli aivan väärän värinen meille, mutta nyt kelpaa <3 Mihinhän kaikkeen minäkin olen tuota liitutaulumaalia tunkenut, sitä löytyy aika monesta esineestä 😀 Hei, mut mihin meidän lumi katosi? Kuukausi jouluun ja mustaa on ku syksyn synkimpinä päivinä. Olisi kiva kun niitä oikeitakin lumihiutaleita leijailisi taivaalta.

JYSKin 100 euron lahjakortti on nyt arvottu. Huikea määrä oli osallistujia, yli 550 arpaa kun tupla-arvatkin laskettiin mukaan. Kiitos Teille osallistumisesta, monta kaunista viestiä sain arvontakommenteissa <3 DIY-jutut ovat tämän blogin punainen lanka. Lahjakortin voitti Julia, joka kommentoi näin `Mukana kahdella arvalla! 🙂 Oo olisi niin ihana ostaa uusia sisustusjuttuja! 🙂 Paljon Onnea, nyt pääset ostamaan lahjakortilla ihania sisustusjuttuja. Laitan Sinulle pikapikaa sähköpostia niin saadaan lahjakortti matkaan! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *