Sitä saa mitä tilaa :D

DSC_2846%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2824%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2895%20%E2%80%93%20kopio-horz%20%E2%

 

DSC_2837%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2857%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

Ainakin haaveeni toteutui että saataisiin lumi takaisin, täällä on nimittäin yön aikana satanut melkoinen määrä kolattavaa. En nyt ihan noin paljoa tilannut 😀 Mittari näyttää plussaa ja sain aamujumpat tehtyä pihalla kun kolasin koko pihan. Mies tuli yöllä työreissulta kotiin, jätin ukkelin nukkumaan ja lähdin seitsemän jälkeen lumitöihin 😀 Naapuri meni traktorin kanssa ohi, pienen hetken jo toivoin että meillekin tuommonen, mutta nou nou! Hyvää liikuntaa samalla, niin pysyy kroppa kunnossa! Itse asiassa olin lumesta yhtä onnellinen mitä meidän vanhus, 14 vuotias kisuliinimme. Hyppi lumessa kuin jänis, pomppi puusta puuhun ja välillä kävi taas vetämässä luisua kinoksissa.

Illalla suunnitelmissa ulkosaunaa, paljon kynttilöitä ja kuumaa glögiä. Ehkä välillä käyn ihastelemassa portailla tuota kaunista lumimaisemaa <3 Aivan voisi luulla kun katsoo pihalle että olen jossain Lapissa tunturimökissä 😉 Niin ihanat lumikinokset puiden päällä. Onko siellä lunta?

 

J / white & black - -

6 kommenttia “Sitä saa mitä tilaa :D

 1. Heh, täällä on aika hiljaista lumiosastolla. 😉 Mutta ainakin aurinko näyttäytyi tänään pikaisesti! Rentouttavaa viikonloppua. 🙂

 2. Voi ei – kuolen lumikateuteen!!! Täällä on harmaata jo yhdeltä päivältä ja vettä sataa, plaah! Toivottavasti me täällä etelässäkin saadaan pian taas valkoinen maa! Muutoin on ollut ihanan rento ja jouluntäyteinen viikonloppu jo tähän asti. Glögi höyryää mukissa, joululaulut soi ja kohta kääräisen parit lahjat paperiin… &hearts; Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  1. Oi &hearts; Sulla on ainakin tunnelma kohdillaan vaikkei valkoista lumikerrosta olekaan, kuulostaa hyvälle &hearts; <br />
   <br />
   Meki on juotu jo monta purkkia glögiä, tekis mieli kokeilla tänä vuonna tehdä itse glögiä. Ihanaa sunnuntaita!

 3. Voi että miten tunnelmallisia kuvia! Meillä on puolensentin lumihuntu maassa, kelpaa sekin 🙂

  1. Kiitos, muistin aamuvarhain käydä muutamat kuvat räpsimässä. On kyllä niin kaunista nyt ympärille kun katsoo. Toivottavasti lumi pysyykin, olis kurjaa jos ois musta joulu. Sinne tilataan myös 10cm lisää, eikös 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *