Mustaksi meni!

DSC_2906%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_2911%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Onko tuo nyt ihmekään? Vihreälle en sisustuksessa lämpene niin kovasti että olisin halunnut säilyttää lasipullon alkuperäisessä värissään. Kasvit ovat sitten asia erikseen, rakastan ripausta vihreää tässä muodossa! Pikku hiljaa meille on ilmestynyt joulukoristeita ja -valoja. Tuo tammikynttelikkö on tällä hetkellä lempijouluvaloni. Siitä tulee niin kaunis tunnelma olohuoneeseen iltaisin. Vihreä lasipullo muuttui hetkessä mustaksi kun maalasin pullon ensin kahteen kertaan mustalla sprayllä ja vielä viimeiseen kerrokseen vaihdoin liitutaulumaalin. Ihan siltä varalta jos tekee mieli tussilla kirjoitella siihen joulutervehdyksiä 😉 Heh! 

Otin työn alle tänään yhden valolaatikon ja jos testiversio onnistuu, näette sen ehkäpä täällä blogin puolella. Ajattelin osan joululahjoista tehdä itse ja opettajille lapset vievät tänä vuonna koristellut havupallot ja kylpykuulasydämiä teen myös lisää. Mulla on hirvee into päällä jouluaskartelujen suhteen ja olen ihan täpinöissäni kun tuo lumi pysyy edelleen maassa <3 Tänä aamuna lenkillä käydessä oli niin kauniit maisemat, puut oli kuurassa ja joka puolella kimmelsi valkoinen lumi. Taitaa edellä mainittu olla osasyy tähän ahkeraan ja hyvään oloon 😉 Mittari näytti aamulla -16 C ja sehän tietää sitä että uudet jäälyhdyt täytyy laittaa pihalle jäätymään, entiset kun suli pois muutama viikko sitten. Kokeilen ensi kertaa tiilenmuotoisia jääpalikoita, niistä tulee varmasti myös näyttävä teos pihalle. Hyvää tiistaipäivää!

2 kommenttia “Mustaksi meni!

 1. Ihana tuo pullo, -ja mikä idea viimeistellä liitutaulumaalilla (saako sitä muuten spray maalina?).<br />
  Meillä ei ole yhtään lunta… Kurjaa! Minä niin odotan sitä!

  1. Kiitos! Saa myös spraypurkissa. Liitutaulumaali on vaan kalliimpaa kuin normi mustaspray, siksi maalasin normaalilla mustalla sprayllä alimmat kerrokset :)<br />
   <br />
   Voi minä niin toivoisin että koko Suomessa ois lunta..ainakin viimeistään jouluna &hearts; Lumi kuuluu jouluun, ihana joulunpyhinä käydä lenkilläkin kun lumi narskuu kenkien alla.. sitä odotan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *