Joulua kotiin <3

DSC_3138%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Jouluisia juttuja on ripoteltu kotiin sinne tänne, yleensä joulu tulee meille pikkuhiljaa. Ei rytinällä, vaan joka päivä koristellaan lisää niillä mitä kaapista löytyy. Kuusi saapuu sitten viimeisenä, saa nähdä mihin asti maltetaan odottaa! Joka vuosi haluan myös jotain uutta koristetta, mistä syntyykin sitten joulun jälkeen pienoinen ongelma 😀 Mihin kaappiin saan tungettua kaikki joulukoristeet kun olen varannut vain yhden yläkaapin pelkästään joululle? Muilla samoja ongelmia? Pitää kai tyhjentää toinenkin kaappi pelkästään jouluisille tavaroille. 

Tänä vuonna halusin pitkän havuköynnöksen takan päälle ja sen kummemmin säilytystilaa miettimättä ostin sellaisen. Tähän en nyt hoksannut kuvata köynnöstä, mutta kauniin aidon näköinen köynnös löytyi Weisten valikoimasta ja pituuttakin taisi olla kolme metriä. Takkakin sai siis hieman lämpöistä joulun tunnelmaa <3

DSC_3106%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_3146%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_3109%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Joulu on juhlistä tärkein, sitä ei voita pääsiäiset taikka juhannukset. Kivoja nekin, mutta joulua odotetaan eniten koko perhe yhdessä. Tänä vuonna joulun odotus on erilaista kuin ennen. Isi on kaukana töissä joulua edeltävät päivät. Viikko toisesta erossa on pitkä aika meille, kun 15 vuoteen ollaan oltu yksi ainut yö erossa 😀 Pikkasen oli totuteltavaa itse kullakin tilanteeseen, mutta hyvin on sopeuduttu. Yllättävänkin hyvin. Ja sitä paitsi ihana ikävöidä toista kotiin! 🙂  Jouluaaton ja pyhät saamme viettää yhdessä, se on nyt tärkeintä.

Viikonloppuna on viimeisten joulusiivouksien aika, sauna ja kylpyhuone odottaa pesijäänsä. Onneksi homma on nakitettu jo toisaalle 😉 Ärsyttää välillä olla tällainen siivoushullu kun joka paikka pitää kiiltää ja olla puhtaana jouluksi, kattoa myöten. Kyllähän joulu tulee vähemmälläkin, mutta minkäs luonteelle mahtaa. Kodin perusteellinen siivous kuuluu sekin jouluun yhtä lailla kuin nuo hehkuvan punaiset omenat. Talvista viikonloppua!

 

DSC_3062%20%E2%80%93%20kopio%20%282%29-h

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *