Taianomainen tunnelma..

DSC_3462%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Rakastan asua maalla, täällä peltojen ja metsien läheisyydessä. Parina aamuna heti ulko-oven avattuani on ollut tämä kaunis maisema vastassa. Pakko oli ikuistaa muutamat kuvat pinkistä taivaasta ja usvasta, joka oli niin sankkaa ettei hetken päästä näkynyt pellon takana olevia puitakaan. Sumua oli joka puolella. Täällä on välillä niin rauhallista ettei sillä samaisella kävelyreitilläkään jonka teen melkein joka päivä, tule ainuttakaan autoa taikka ihmistä vastaan. Toiset tykkäävät vilinästä ja hälinästä, minä tykkään tästä <3 Ihana kun meitä ihmisiä on erilaisia.

Erilaisuudesta tulikin mieleen eilinen keskustelumme. Sain ystävältäni paluuviestin Nähdäänpä seuraavan kerran sitten loppiaisena! kun laitoin meidän joulukuusesta kuvan. Meidän omaa huumoria, hän kun ei tykkää joulusta yhtään ja kuten tiedätte minä taas olen täysin hullaantunut jouluun <3 Piti ihan vähän kiusata toista joulukuvalla. Tuo samainen ystävä on tulossa tänään käymään, toivottavasti ei heti ovella pyörry meidän joulutunnelmasta, kuusesta puhumattakaan 😉 Naurettiinkin että saa nähdä milloin käännytän hänet jouluihmiseksi, viimeksi sain jopa muutamat joululaulut soittaa Suvi Teräsniskan tuotannosta ;D

DSC_3358%20%E2%80%93%20kopio.jpg

DSC_3478%20%E2%80%93%20kopio.jpg

DSC_3284%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Eikös olekin kauniit maisemat <3 Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.. Taianomaista ja valkeaa viikonloppua!

 

J / white & black - -

2 kommenttia “Taianomainen tunnelma..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *