Joulu tulee myös pihamaalle..

DSC_3385%20%E2%80%93%20kopio-horz%20%E2%

DSC_3424%20%E2%80%93%20kopio-horz%20%E2%

DSC_3353%20%E2%80%93%20kopio-horz%20%E2%

DSC_3421%20%E2%80%93%20kopio-horz%20%E2%

Koti on koristeltu jouluun. Sisällä sekä ulkona on valoja ja yllättävänkin paljon punaista tänä vuonna! Aatelkaa minun oli pakko saada jopa punaiset pussilakanat sänkyyn, joten todellaki tämä emäntä on hurahtanut punaiseen väriin joulun kunniaksi 😉 Veikkaanpa että joulun jälkeen meillä lähtee kuitenkin punaiset jutut kaappiin ja palataan taas normiväreihin. Ihana vähän hullutella räiskyvillä väreillä. Edes kerran vuodessa.

Sidoin pikkulinnuille kauralyhteen paviljonkiin, mutta kukaan ei ole siihen koskenut. Osaatteko sanoa missähän vika? Tämä on jo toinen talvi kun lyhde on pelkästään koristeena. Viimeksi ei ollut edes `tonttuja` lähettyvillä jos niiden takia linnut eivät uskalla tulla syömään 😀 No kaunis se on koristeenakin. Ulkona on vielä lumista, voi kunpa joulunakin saataisiin nauttia talvisesta säästä. Aattona lämmitetään pihasauna ja palju, oli pakkasta tai ei. Tämä on jo perinne. Ja aamusauna sekä vastapaistetun kinkun tuoksu, ai että odotan että nämä viisi yötä menis nopsaan! Ihan pian se on täällä. Hyvää joulun odotusta jokaiselle siellä ruudun toisella puolen <3

 

 

J / white & black - -

4 kommenttia “Joulu tulee myös pihamaalle..

 1. Kaunista.ja ihana kun lunta,meillä ei yhtään:(Minullakin perinteenä laittaa linnuille lyhde jouluksi,mutta sekin ollut lähes koskematon,vaikka lintuja paljon.Olen ihmetellyt samaa.Nyt suruksemme jouduimme lopettamaan ruokinnan kokonaan,koska lintulaudan alla alkoi viime talvena pyöriä rottia!

  1. Kiitos Nanna! Maisemat on ollu niin kauniit monta viikkoa, mutta saa nähdä ehtiikö lumi sulaa pois ennen joulua kun päivisin käy plussan puolella. <br />
   <br />
   Outoa ettei linnuille kelpaa lyhteet. Auringonkukansiemeniä syötin joskus aiemmin mutta kissa jahtasi lintuja ja kerkesi muutaman napatakin, niin lopetin syöttämisen kun oli aina vaanimassa.<br />
   <br />
   Kääk, rottia! Mä en oo koskaan nähny rottaa, hiiriä täällä kyllä on paljon, joita kissa pyydystää.<br />
   <br />
   Ihanaa joulunodotusta sinulle!

  1. Kiitos Paula! Aika monessa paikassa taitaa olla lumeton joulu, pitäis lähteä Lappiin, käsivarteen asti niin olis taatusti valkoista 🙂 Mukavaa joulunodotusta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *