Rahan tuhlaustako?

Kuulin erään naisen suusta että minullehan ei kukkapuskia tarvii kantaa, rahan tuhlausta ja turhaa touhua! Ensimmäinen reaktio oli miten joku ei voi tykätä kun saa kukkakimpun? Naisethan rakastavat kukkia! Varsinkin jos sen saa omalta mieheltä joka on ajatuksen kanssa käynyt valitsemassa juuri sinulle sen kukkakimpun. Tässä oli kyseessä juurikin edellä mainittu. Itse herkistyn joka kerta kun tuo mies tulee kukkakimpun kanssa kotia <3 Ei sitä usein tapahdu, ehkä kolme neljä kertaa vuodessa, mutta minusta niin kaunis ele toista kohtaan enkä koskaan voisi sanoa etten kukkia tarvitse. Kukat tuovat piristävää iloa, joista saa nauttia pitkään.

 

DSC_4147%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4155%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Rakastan kukkia. Jotkut saattavat katsoa sen rahan tuhlaamiseksi, mutta minä en. Jokainen nainen tarvitsee joskus sen oman kimpun joka ilahduttaa maljakossa! Jos olisin yhdessä unelma-ammateistani, olisin floristi. Tykkäisin niin tehdä erilaisia asetelmia ja sidontatöitä. Joskus saatan vain mennä kukkakauppaan ihastelemaan toisen tekemiä luomuksia. Pahan astman takia olen kuitenkin luopunut floristihaaveistani. Pieni pyörähdys jo kukkakaupassa saattaa aiheuttaa astmakohtauksen, kuten jouluna kävi. Hyasintin tuoksut olivat liikaa. Valitsenkin kotiin aina sellaisia kukkia joissa ei ole voimakas tuoksu. Mieskin muistaa jo mainita kukkia ostaessa etteivät ne saa tuoksua liikaa.

DSC_4158%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4163%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Tässä kun aloin tarkemmin miettimään, meillä on melkein aina kukkia jossain. Viikonloppu alkaa sillä kun kauppareissulla lähtee kimppu mukaan kauniita kukkia. Viimeksi ostin kullansävyiseksi maalattuja yksinkertaisia oksia. Tosi hyvännäköisiä mustassa maljakossa! Sain hyvän mielen ja kaunistusta kotiin, joten en todellakaan laske sitä rahan tuhlaukseksi 😉 Mikäs sen ihanampaa kun asettaa kimppu kukkia tai oksia maljakkoon viikonloppusiivouksien päätteeksi ja nauttia näkymästä. Mutta sallittakoon sekin jos ei puskista tykkää tai katsoo kukkien ostamisen rahan tuhlaukseksi. Iloa viikonloppuusi!

 

6 kommenttia “Rahan tuhlaustako?

 1. itsekin olen kuullut tuon lauseen muutamaankin otteeseen, kuinka kukat ovat rahan haaskausta ja senkin summan voisi käyttää järkevämmin. 🙂 Ymmärrän täysin syitä tuollaisen ajatuksen taustalla, kukat kestävät niin vähän aikaa ja jälkikäteen saattaa harmittaa, varsinkin jos eteen on osunut sellainen kimppu joka lakastuu ennen aikojaan. Siltikin pidän itse kukkia tärkeänä juttuna, niin kodin viihtyvyyden kuin niiden merkityksenkin takia. Oma mieheni ostaa minulle suunnilleen yhtä monesti kukkia vuodessa kuin sinunkin ja joka kerta se toisen näkemä vaiva ja huomioiminen tuntuu sydämessä asti. &hearts; Lisäksi ostan itsekin kukkia, viimeksi toissa päivänä ison kimpun kauniita tulppaaneja jotka näillä näkymin ovat kukoistuksessaan pitkälle ensi viikkoon. 🙂 Joka kerta kun silmäni osuu niihin tulen hyvälle mielelle, ne maksavat itsensä takaisin kaikella sillä positiivisella mitä ne edustavat ja tuovat mukanaan kotiin. &hearts; <br />
  <br />
  Tykkään myös antaa kukkia ja ostan melkein viikottain äidillenikin kukan tai kimpun jonka vien tuliaiseksi kotona käydessäni. 🙂

  1. Näimpä, miten hyvän mielen siitä saa kun antaa toiselle kukkakimpun tai saa kimpun rakkaimmaltaan ❤<br />
   Tuon kuvassa olevan orkideakimpun sain mieheltä kohta viikko sitten ja vielä ilahduttaa pöydällä. Veden kun muistaa välillä vaihtaa niin uskon että kestää ainakin seuraavaan viikonloppuun.<br />
   <br />
   Voi miten kaunis ele! Äitisi on varmasti iloinen kun muistat häntä kukilla &hearts;

 2. Voi miten upean kimpun olet saanut!<br />
  Onhan tuo varmaan ihan totta, että on &quot;rahan tuhlausta&quot;…<br />
  Minä rakastan kukkia ja kimppuja minulla saattaa olla useampikin (tai jokin kukkiva ruukkukukka).<br />
  Mies saattaa useinkin tuoda kauppareissulta mukanaan kukkakimpun minulle.<br />
  En osaa olla jos ei ole kukkia.<br />
  Talviaikaan ostan kaupasta ja sitten kun puutarhasta ja luoonosta saa kukkia niin kerään sieltä.<br />
  Aurinkoista loppuviikkoa!♡

  1. Kimppu on kaunis &hearts; <br />
   <br />
   Sama täällä, kukkia pitää olla jossain muodossa 🙂 Tulppaanikimppu kesti todella vähän aikaa, missähän mahtaa olla vika..muistelen että viime vuonnakin säilyivät vain muutaman päivän hyvänä. Onneks on tuo orkideakimppu vielä hengissä.<br />
   Sinulla onkin niin kaunis ja upea puutarha että sieltä löytyy vaikka minkälaista leikkokukkaa ❤

 3. Mulla on jo traditio, joka perjantai haen kukkapuskan kotiin, oli se sitten neilikkaa, tulppaania yms. Mikään ei piristä kuin tuoreet kukat! Viimeisen &quot;perjantaipuskan&quot; kanssa kävi hyvä tuuri, kukkakauppia oli vahingossa tilannut jättierän eukalyptusta joten sain sitä ison nipun 8 eurolla! Siitä riitti pari oksaa joka huoneeseen ja niillä pärjätään varmaan pari viikkoa 🙂

  1. Moikka Essi!<br />
   Traditiosi kuulostaa oikein hyvältä, mikäs sen ihanampi tapa aloittaa viikonloppu ❤ <br />
   Itse oikein hämmästyin kun en osannut ajatella ettei joku voisi kukista tykätä, mut mä oonki tämmönen kukkahullu 😂 <br />
   <br />
   Sulla kävi hyvä tuuri kun satuit paikalle kukkakauppaan just oikeeseen aikaan. Eukalyptuksen oksat ovat kauniita kuivuttuaankin ja ne voi jättää maljakkoon sellaisenaan. Mä tein yhden kranssinkin niistä, hyvin taipuivat tuoreena ympyrän muotoon 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *