Rahan tuhlaustako?

Kuulin erään naisen suusta että minullehan ei kukkapuskia tarvii kantaa, rahan tuhlausta ja turhaa touhua! Ensimmäinen reaktio oli miten joku ei voi tykätä kun saa kukkakimpun? Naisethan rakastavat kukkia! Varsinkin jos sen saa omalta mieheltä joka on ajatuksen kanssa käynyt valitsemassa juuri sinulle sen kukkakimpun. Tässä oli kyseessä juurikin edellä mainittu. Itse herkistyn joka kerta kun tuo mies tulee kukkakimpun kanssa kotia <3 Ei sitä usein tapahdu, ehkä kolme neljä kertaa vuodessa, mutta minusta niin kaunis ele toista kohtaan enkä koskaan voisi sanoa etten kukkia tarvitse. Kukat tuovat piristävää iloa, joista saa nauttia pitkään.

 

DSC_4147%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4155%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Rakastan kukkia. Jotkut saattavat katsoa sen rahan tuhlaamiseksi, mutta minä en. Jokainen nainen tarvitsee joskus sen oman kimpun joka ilahduttaa maljakossa! Jos olisin yhdessä unelma-ammateistani, olisin floristi. Tykkäisin niin tehdä erilaisia asetelmia ja sidontatöitä. Joskus saatan vain mennä kukkakauppaan ihastelemaan toisen tekemiä luomuksia. Pahan astman takia olen kuitenkin luopunut floristihaaveistani. Pieni pyörähdys jo kukkakaupassa saattaa aiheuttaa astmakohtauksen, kuten jouluna kävi. Hyasintin tuoksut olivat liikaa. Valitsenkin kotiin aina sellaisia kukkia joissa ei ole voimakas tuoksu. Mieskin muistaa jo mainita kukkia ostaessa etteivät ne saa tuoksua liikaa.

DSC_4158%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4163%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Tässä kun aloin tarkemmin miettimään, meillä on melkein aina kukkia jossain. Viikonloppu alkaa sillä kun kauppareissulla lähtee kimppu mukaan kauniita kukkia. Viimeksi ostin kullansävyiseksi maalattuja yksinkertaisia oksia. Tosi hyvännäköisiä mustassa maljakossa! Sain hyvän mielen ja kaunistusta kotiin, joten en todellakaan laske sitä rahan tuhlaukseksi 😉 Mikäs sen ihanampaa kun asettaa kimppu kukkia tai oksia maljakkoon viikonloppusiivouksien päätteeksi ja nauttia näkymästä. Mutta sallittakoon sekin jos ei puskista tykkää tai katsoo kukkien ostamisen rahan tuhlaukseksi. Iloa viikonloppuusi!

 

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *