Meidän kodin sisustustyyli

Eteinen%20%E2%80%93%20kopio-tile%20%E2%8

Vierashuone%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Jos saisit kuvailla kotisi sisustustyyliä vain muutamalla valokuvalla, niin millaisia ne olisi? Olisiko tehtävä helppo vai jäisitkö miettimään mistä kuvat ottaisit? Minun oli helppo valita viisi kuvaa jotka kuvastavat hyvin kotimme sisustustyyliä. Olohuone, eteinen ja vierashuone ovat sisustukseltaan sellaiset joihin olen tällä hetkellä aika tyytyväinen, joten luonnollisesti valitsin kuvat sieltä. Huoneissa on samoja sävyjä sekä luonnonläheiset värit. Mustaa, valkoista, puunsävyjä sekä ripaus sitä rakastamaani kultaa. Harmaata löytyy vierashuoneesta ja sisustus on rakentunut betonitapetin ympärille. Eksyi sinne yksi kuva puutarhastakin, tärkeä paikka kun on 🙂 Tuossa vanhoja kuvia selaillessa tuli kova ikävä kesää, varsinkin pihakuvia katsellessa! 

No mihinkäs kotimme sisustus sitten lajitellaan? Moderniin? Ei. Romanttiseen? Ei. Historialliseen? Ei. Minimalistiseen? Ei. Saaristolaistyyliin? Ei. Talonpoikaistyyliin? Ei. Klassiseen? Ei. En lajittele sisustusta mihinkään tiettyyn tyyliin vaan sieltä löytyy eri tyylejä, missä yhdistävänä tekijänä on värimaailma. Harmonia. Luin Tea-Mariia Pyykösen tekstin, jossa hän kuvaili tällaista sisustustyyliä sanoin Eklektinen harmonia. Mielenkiintoista! Piti ihan googlettaa mitä tuo ensimmäinen sana oikein tarkoittaa 😀 Ei oman tyylin tarvitse aina löytyä niistä perustyyleistä vaan oma tyyli voi olla myös yhdistelmä eri tyylejä. Täytyy mainita että Tea-Mariia on yksi ehdoton lempparini ja seuraan taatusti kaikki ohjelmat missä hän on mukana.

Jatko-opinnot sisustusalalla ovat taas kovasti mielessä (ihan unissa asti) ja mietin lähteäkö opiskelemaan vai odotanko vielä pari vuotta kun lapset ovat vähän isompia? Opiskelu on ihan huippua tässä iässä! Toista se oli silloin lukioaikoina, oli mielessä kaikki muut paitsi se opiskelu 😀 Voi kamala kun mietinkin sitä aikaa, olis voinut hoitaa opinnot vähän paremmin mutta laitetaan nuoruuden piikkiin. Onneksi nykyään voi opiskella monimuotoisestikin, helpompi yhdistää opiskelu ja perhe-elämä. Myös puutarha-ala kiinnostais kovasti. Voisko nää yhdistää jotenkin kivasti keskenään 🙂 Puutarhan ja sisustamisen. Saa nähdä mihin päädyn vai jahkailenko vielä asian kanssa? Näistä pohdinnoista oikein mahtavaa viikonloppua sinne!

 

 

 

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *