Suoraan sohvalta!

Uusi järjestys olkkariin hetken mielijohteesta. Ei meillä muualla vaihdu kuitenkaan yhtä tiuhaan järjestys mitä lastenhuoneessa. Kerran viikossa. Tyttö on ehkä vähän liiankin innokas uudistamaan huonetta ja siitä sen tietää kun ovi menee kiinni että kohta on taas uusi järjestys jota täytyy käydä ihailemassa 😉 Siinäpä syy miksi lastenhuoneesta ei ole hetkeen näkynyt kuvia blogissa.

Vaikka olen kokeillut olohuoneeseemme useita eri järjestyksiä, silti sohva keskellä huonetta vie voiton. Palaan siis aina samaan järjestykseen. Sohvalta on suora näkymä myös makkariin ja tässä mietin miten kivalta se vihreä seinä näyttäisi sohvalta katsottuna! En saa sitä nyt pois mielestä millään. Eilen olin jo kävelemässä maalihyllylle, koska tällä viikolla olis vähän kuin remppaviikko sallittu kun mies on reissussa 😉 Tapetin repimiseen löytyis lastenhuoneesta pari innokasta apulaista ihan varmasti. Kerrankin sais luvan kanssa rikkoa jotain eikä äiti olis kieltämässä.

DSC_4361%20%E2%80%93%20kopio-tile%20%E2%

 

DSC_4379%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Laiska minä otin kuvat siis suoraan sohvalta, missä makoilin katsellessani ikkunamaisemaa. Oli sen verran kaunis maisema ulkona etten voinut olla ottamatta kuvaa. Talvi tuli takaisin mutta haittaaks se. Ens kuussa voi sitten alkaa fiilistelemään uudelleen kevättä. Kyllä tätä yllä olevaakin jaksaa ihastella pidempäänkin.

Tein muuten niin mahtavat löydöt tänään kirppikseltä enkä köyhtynyt kuin kympin. Tarvitsen miehen apua asennuksessa, joten näette kuvia löydöistäni heti kun saamme ne paikoilleen. Aurinkoista päivää!

J / white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *