Edullinen mattolöytö

DSC_4392%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Voiko jättää huomioimatta näin kauniin kuviollista mattoa? Kaunis marokkolaistyyppinen kuvio ja hapsut reunoilla saivat minut ottamaan maton Kärkkäiseltä matkaan eikä kyllä hintakaan kirpaissut 😉 Alle kakskymppiä, aika edullinen hinta mielestäni. Vierashuoneen lattialla olikin sopiva paikka tälle pyöreydelle.

Tämä taitaa olla tällä hetkellä ainut huone kodissamme missä ei remontoida tai vaihdella järjestystä. Tekis mieli mennä huoneeseen, laittaa ovi kiinni ja unohtaa epäjärjestys muualla kodissa. Tulla sitten ulos kun kaikki on valmista. Okei, no saunan lauteilla onnistuu myös rentoutuminen.

Remonttireiskalla (lue: mulla) on ehkä liian kiire saada valmista. Kun monta huonetta on muutoksen alla ja miehenkin apua tarvii just silloin kun toinen on kaukana töissä, niin ei se auta kuin odotella. Eikö mulle ois voitu suoda hieman enemmän kärsivällisyyttä eikä kaikki mulle heti nyt-luonnetta 😀 Kanssasisaria?

 

DSC_4386%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4389%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Voi miten ihanaa sitten kun kaikki on valmista ja saa vain ihailla muutosta. Makuuhuoneen seinistä ei muuten tulekaan vihreitä vaan paljon tummempaa! Haluan huoneesta tunnelmallisen ja hämyisen, joten päädyin eri väriin. Myös valaisimet lähtevät muutoksen myötä vaihtoon sekä ovi tehdään itse. Saa nähdä miten mun visiot toteutuvat koska vielä ne ovat vasta suunnitteluasteella 😉 Näihin remppamietteisiin ihanaa viikonloppua!

 

 

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *