DIY pullonkorkeista

Saunajuomana minulla on ollut tapana nauttia Happy Joe, joista olen kerännyt pullonkorkit talteen. Jokaisessa korkissa on joku mietelause, joten päätin kerätä korkit talteen myöhempää käyttöä varten. On kuulkaas kivaa pihasaunassa otettujen löylyjen jälkeen astua vilvoittelemaan ulos terassille paljain varpain ja aukaista yksi saunajuoma sekä lukea lauantai-illan mietelause 🙂 Lauseet halusin jotenkin esille ja siitä syntyi idea tehdä jääkaappimagneetteja korkeista. 

 

DSC_4531%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4517%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4520%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4507%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4498%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Pullonkorkkimagneetteihin tarvitset vain kuumaliimaa ja magneetteja. 12 kpl magneetteja maksoi n.15 snt kappale joten edullisia jääkaappimagneetteja voi tehdä itsekin. Nämä päätyvät muistilappujen pidikkeiksi jääkaapin oveen. Osan jätän tähän liitutaulutarralla päällystettyyn Ikean magneettitauluun. 

Aamulla herätessä tuntui siltä kuin takatalvi olisi iskenyt. Lunta satoi varmaan yli kymmenen senttiä yön aikana ja aamulla silmät avattuani yllätys oli melkoinen kun katsoin ulos ikkunasta. Makkariremppa on kohta saatu päätökseen, vielä viimeisiä piensisustusjuttuja tila kaipaa ja näytän sitten teillekin lopputuloksen. Tosiaan otettiin pienestä ikkunasta verho pois enkä voinut uskoa silmiäni mikä talvimaisema ikkunasta näkyi heti aamusta. Ei siinä auttanut kuin kaivaa lumikola varastosta uudelleen esille. Lauantaina vaihtuu huhtikuu ja me täällä kolaillaan lumikinoksia pois tieltä. Kaunis näkymähän se aamulla oli, mutta mulle alkaa jo tämä talvi riittämään 😀 Narsissit ja terassikalusteet (joo ekat kannoin jo viikko sitten terdelle) pilkotti kivasti valkoisten kinoksien alta. 

 

 

 

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *