Vierashuoneen kevättä

DSC_4482%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4471%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4488%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Sunnuntaimoikat sinne ruudun toiselle puolen! Sateinen sunnuntai on saanut pysyttelemään sisällä, paitsi lumityöt täytyi aamulla tehdä. En vieläkään saanut kolaa varastoon, voihan lumisade.. Kevät on mielessä, ainakin sisustuksen saralla ja pienillä, vaaleilla muutoksilla sain heti raikkaampaa näkymää tilaan. Vierashuoneen päiväpeitteen vaihto valkoiseen ja pellavaa ikkunaan eikä se sen ihmeempää tarvinnut. Kaikki taljat olen kerännyt varastoon, mutta tuo harmaavalkoinen talja sai vielä jäädä ihastuttamaan petaukseen.

Lauantaina oli taas vuorossa pihasaunaa ja siinä samalla haaveiltiin lämpimistä keleistä jolloin voi nauttia kylpytakit päällä iltamyöhään terassilla tunnelmasta. Sytyttää nuotioon tulet ja paistaa nuotiomakkaraa ja jutella mukavia miehen vanhempien kanssa. Meidän viime kesän peruslauantait 🙂 Ikävä on kesää. Juuri kun olin kertonut tänne miten pitkältä tämä talvi on tuntunut, niin mies töistä tullessaan sanoi ihan samaa! Tiedän kyllä syynkin siihen. Toisesta kun on viikon erossa, aika tuntuu pitkältä ja siksi myös tämä talvi on ollut erityisen pitkä meille. Tiedän että kun kesä tulee ja saa olla ulkona enemmän sekä lapsillekin löytyy enemmän aktiviteettia niin aika ei enää tunnu niin pitkältä. Viime kesä oli juuri sellainen.

Olimme risutalkoissa naapurissa viikonloppuna ja huomasin siinä risuja kerätessä koivunoksissa pieniä silmuja. Kohta vihertää, ei mene kauaa enää <3  Vieläköhän ehtii rairuohon kylvämään? kysyy jokavuotinen matti myöhäinen. No on mulla tuossa herneenversoja rivissä, koristellaan ne jos ruoho ei enää ehdi. Toivottavasti teillä on siellä keväisemmät ilmat, mukavaa sunnuntaita!

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *