Värikkäitä yksityiskohtia pääsiäisenä

Mukavaa lankalauantaita! Koti on ripoteltu pieniä värikkäitä yksityiskohtia täyteen. Lasten askartelutyöt ovat ihanan värikkäitä ja taidolla tehtyjä <3 Koulussa olivat tehneet upeita taideteoksia ohrasta, kukoista, munista ja silkkipaperista. Ope oli kehunut tytön työtä kovasti ja samalla napannut kuvan luomuksesta. En tiedä keneltä tyttö on perinyt tuon mahtavan lahjakkuuden. Viime ja toissa vuonna osallistui piirustuskilpailuun ja molemmissa sijoittui kolmen parhaan joukkoon. Piirustukset ovat niin upeita että niistä on tehty taulut seinälle. Persoonallisia, värikkäitä sekä tarkasti tehtyjä. Tänä vuonna jännätään taas tuleeko palkinto piirustuskilpailussa. Matkaan lähti ainakin niin kaunis teos että jos minä olisin tuomari niin laittaisin sen ehdottomasti TOP-3:seen, mutta ehkä mä olen puolueellinen sanomaan tähän yhtään mitään 🙂 

 

DSC_4807%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4782%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4796%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4811%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4780%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4776%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4771%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_4790%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Ette varmaan usko mutta täällä pyryttää lunta heti kunnolla. Vaakatasossa sataa lunta taivaan täydeltä, kylmä tuuli vinkuu ikkunoita vasten niin että vois kaivaa toppavaatteet ja (sen lumikolan) neljännen kerran esiin tänä takatalvena 😀 Neljäs takatalvi, aivan uskomatonta, mistä tuota lunta riittää?! Ei voi muuta kuin nauraa miten nopeaa sää taas muuttui. Eilen istuttiin villapipot päässä paljussa ja tänään taitaa olla sama homma. Oli tarkoitus avata grillauskausi eilen ja tehdä jotain oikein hyvää ruokaa ulkogrillissä. Ihan rehellisesti sanottuna tyydyttiin vaan makkaroihin, ei tuolla tarennut olla yhtään sen kauempaa mitä oli pakko 😀 Narsissiparatkin terassilla jaksavat aina nousta uudelleen ja uudelleen, joka yö on ollut kymmenen astetta pakkasen puolella. Sitkeitä sipuleita! Säästä huolimatta pidetään oikein kiva ja rento pääsiäinen ja paljutellaan iltamyöhään asti. IHANAA PÄÄSIÄISTÄ SINULLEKIN!

 

J / white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *