Telkkariongelmia ja synttäreitä

DSC_5139%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_5165%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_5173%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_5147%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_5122%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

Aurinkoista lauantaita! Lämmintä on luvattu tälle päivää melkein parikymmentä astetta, ihan superia. Ja ratkaiseva pelipäivä! Mä sain eilen itselleni aikaiseksi kauheen probleeman, meinasi ihan yöunet mennä. Mistä saan näkymään Suomen pelin? Hain kanavat uudelleen keskiviikkona kuten neuvottiin ja torstai katsottiin ihan normaalisti tvtä. Eilen sit ei näkynyt enää mitään muuta ku TV5, Fox jne. Subit, neloset ja kolmoset oli hävinny johonki eikä kumpikaan televisio löydä enää edes kyseisiä kanavia. Apua. Hain kanavat kolmeen kertaan uudelleen ja palautin vielä tehdasasetukset ja koitin neljännen kerran. Ei auttanut. Pitääkö tässä lähtee telkkarin ostoon tänään? Peli on kuitenkin nähtävä vaikka naapurissa jos ei omasta näy 😀

Viimeksi kun telkkarista ei näkynyt mitään, kiipesin katolle (mies tietty työreissussa) ja mua heikotti niin kamalasti kun vilkaisinkin alaspäin. Eihän siitä tullut yhtään mitään enkä päässy edes antennin luokse kun polvet alkoivat tutisemaan jo puolivälissä. Tulin alas ja oltiin loppuviikko ilman ohjelmia. Mies tuli työreissulta kotiin ja alkoi tutkimaan miksei kanavat näy. Hups, katoppas kun emäntä oli vahingossa imuroidessa vääntänyt telkkarin vieressä olevan vastaanottimen off-asentoon. Silloin ongelma ratkesi helposti vaikka ärsyttikin ihan suunnattomasti että minä korkean paikan kammoinen kiipesin turhaan katolle. Nyt ongelma on jossain muualla kun jotkut kanavat näkyvät. Kello 20.10 on telkkarin kuitenkin oltava toiminnassa!

Vietimme tytön kaverisynttäreitä, (yhdet synttärit vielä edessä) sankari halusi ehdottomasti mansikkakakun joten kesän eka mansikkakakku on maisteltu 🙂 Olihan se hyvää vaikka ulkolaisia mansikoita olikin. Meidän lapset ovat aina tykänneet täytekakusta. Yritin ehdottaa tytölle että laitetaanko kaikkia muita herkkuja pöytään ja herkutellaan ilman kakkua niin tuli ehdoton nou! Täytekakkua sen olla pitää. Onneksi kaveritkin söivät ettei meille jääny ku puoli kakkua herkuteltavaksi. Lasten synttäreillä eniten menee sipsiä, karkkia ja popcornia. Se tuli taas kerran huomattua. Ja cokista. 

Lahjapaperin otin näilläkin synttäreillä esille ja koristelin tarjoilupöydän lahjapaperilla. Siihen vaan tarjoiltavat päälle. Todella helppo ja edullinen vaihtoehto liinalle ja väriä saa vaikka millaista. Tigerista ostetut sydäntikut, ilmapallot ja servetit pääsivät myös käyttöön. Sydämenmuotoisiin ilmapalloihin teippasin teipin tuonne pallon yläpäähän niin sain ne roikkumaan oikeinpäin. Ensi viikolla vielä yhdet synttärit, sitten olisi hetkeksi herkuteltu riittävästi 😉 Mukavaa päivää ja jännittävää peli-iltaa!

white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *