Lasten valtakunta

DSC_5943%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_5930%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_5940%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_5917%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_5942%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_5925%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_5923%20%E2%80%93%20kopio.jpg

 

DSC_5896%20%E2%80%93%20kopio.jpg

Paikka johon äiti ei ole tänä kesänä koskenut ollenkaan. Vain musta kiikku jäi viime syksynä leikkimökkiin kun laitettiin mökki talviteloille, muuten tyttö on sisustanut leikkimökin itse varastosta hakemillaan tavaroilla 🙂 Tykkää aina yllättää. Käy ovelta huudahtamassa Äiti tuonne ei saa nyt tulla ja sitten kun kaikki on valmista, kutsuu kylään ja ylpeänä esittelee leikkimökkiä. Myös siivous hoituu joka viikko ahkeralta asukkaalta sutjakkaasti. Matot tuuletetaan kuistilla, tampataan ja lattiat lakaistaan. Kahvit käydään hörppimässä leikkimökin kiikussa siivousten jälkeen ja jätskit syödään jälkkäriksi omalta jätskikiskalta.  Oma salainen paikka jonne viedään kaverit kylään ja kirjoitetaan pitkiä kirjeitä. Luetaan satukirjoja parvella. Sellainen on lasten oma valtakunta.

Lomalla kun ollaan niin päätettiin näin keskellä viikkoa laittaa paljuun tulet ja mennä pihasaunaan. Yleensä tämä kuuluu meidän perinteiseen lauantaihin, tänään tehdään kuitenkin poikkeus ja valvotaan hieman myöhempään. Ulkona on ihana istua tulen äärellä saunan jälkeen, ei ole hyttysiä eikä palella! Aika hassua että heinäkuussa pitää laittaa pitkät housut jalkaan ja vetää villasukat polviin asti 😀 Perus Suomen kesä. Mukavaa viikkoa!

J / white & black - -

4 kommenttia “Lasten valtakunta

 1. Ihanasti sisustettu lasten valtakunta ❤️ Leikkimökkiä onkin kesän aikana lasten mukava puuhastella,ei haittaa vesisateetkaan mitään 😊

  1. Kiitos ❤<br />
   Tuolla touhutaan ja leikitään, lasten lempparipaikka ja aikuisetki mahtuu sisällä olemaan 🙂

  1. Hei,

   Sähköpostini ei ollut ilmoittanut uusista kommenteista, joten pahoittelut vähän myöhäisestä reaktiosta 🙂 Yleensä vastaan kyllä heti viesteihin. Eli leikkimökki on korkeimmasta kohdasta 2,3 m korkea. Leveyttä leikkimökillä on 2,2 m ja pituutta 3 metriä. Täältä näet paljon lisäkuvia leikkimökistä, kun klikkaat postauksen auki: http://whiteandblack.casablogit.fi/tag/leikkimokki/

   Kiitoksia, mieluinen paikka kyllä on meidän lapsille ja heidän kavereilleen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *