Värien aika

 

 

 

 

 

Sunnuntaitervehdys! Syksy on värien aikaa. Omenapuut, pensaat ja vaahtera loistavat kilpaa syksyn väreissä pihallamme. Ruskan somat sävyt innostivat tekemään syyskranssien lisäksi vielä muutamia asetelmia ulos callunoista, kävyistä, jäkälästä ja koristekaalista. Pelkät havunoksatkin tuovat asetelmiin kaivattua vehreyttä eikä välttämättä tarvitse edes käyttää muita kuin metsän antimia.

Halusin kuitenkin metsästä keräämien materiaalien lisäksi myös kaalta ja callunoita asetelmiin. En malttanut olla hankkimatta näitä nähtyäni kaupan valikoiman, vaikka joka vuosi päätän olla ostamatta mitään vaan haen tarvittavat omasta metsästä. Onpahan kaunista pitkälle talveen, paitsi koristekaalihan taitaa paleltua ensimmäisillä pakkasilla.

Muistatteko meidän telkkaripulman, kun harmittelin aiemmin miten molemmat telkkarit pimenivät yhtäkkiä? Melkein kuukausi ilman telkkaria sai tosiaan jo pienesti hermot pintaan, kun suosikkiohjelmat palasivat takaisin ruutuun eikä ruudusta näkynyt yhtään mitään. En ole mikään telkkarinorja, en tosiaan! Mutta Emmerdale, Vain elämää ja Posse on nähtävä 🙂

Jostain syystä antenni oli mennyt rikki, vaikka luultiin että syynä oli taas rankkasateet, joiden myötä hävisi kaikki signaalit tv:stä. Nyt hankittiin triplasti tehokkaampi antenni. Täällä maalla missä asutaan on todella huono kantavuus, joka syksy ja kevät täytyy olla vääntelemässä antennia katolla eri suuntaan. Mua niin nauratti kun se oli ihan ennalta arvattavissa että ruudusta näkyy vain pimeää kun syksyn sateet taas alkoivat! Netflix on ollut suosittu kun jotain leffaa ollaan iltaisin kaivattu. Jospa tuolla uudella antennilla näkyisi kaikki kanavat eikä tarvitsisi enää hyppiä katolla vesisateen jälkeen 😉 Kivaa illan jatkoa!