Kukka-asetelma pulloihin

Aurinkoista pakkaspäivää! Täällä ainakin paistaa, ihana aurinko tuli esiin pitkästä aikaa <3 Innostuin tekemään kaapista löytyviin pulloihin ja laseihin kukka-asetelman leikkokukista. Käytin jämäkukkia, osa on jo kolme viikkoja vanhoja jotka purin synttärikimpustani. Helppo tapa purkaa ja käyttää kimpusta hyvät kukat ja heittää huonot pois. Vaaleanpunaiset ruusut ostin kun tein anopille ruusuista kimpun. Muutamia ruusuja jäi yli, joten hyödynsin ne tähän asetelmaan. Käytin erikorkuisia pulloja ja laseja jotka asettelin siksakin muotoon pöydälle. Halusin että kukissa on myös pituuseroja, lyhyitä sekä pitkiä. Yksi pulloista on aikoinaan maalattu vaaleanharmaalla kalkkimaalilla ja toinen mattamustalla sprayllä.

En millään saa päähäni alla olevan kasvin nimeä? Näyttää Protealta, mutta nyt en muista oliko se se. Synttärikimpustani se kuitenkin löytyi ja on kestänyt todella kauan hyvänä, joten sitäkin hyödynsin tässä asetelmassa. Eipä siinä muita leikkokukkia ollutkaan ruusujen seurana. Vinkkinä että ruusuista voi repäistä uloimpia terälehtiä irti, jos näyttää siltä että terälehdet ovat huonontuneet tai menneet ruskeaksi. Ruusu ei siitä huonoa tykkää ja on taas freshimmän näköinen. Piti terälehdetkin heittää tuohon pöydälle kuvaan mukaan 😀

Semmoinen siitä sitten tuli. Onko teillä tapana purkaa saamianne kimppuja, heittää huonot pois ja hyödyntää hyvät kukat erilaisiin asetelmiin? Tällaisella kukkahöperöllä pitää olla koko ajan jotain kukkia pöydällä. Tuovat iloa ja kauneutta niin arkeen kuin juhlaan. Odotan innolla että pääsen koulussa tekemään erilaisia kimppuja tänä vuonna ja oppimaan uutta. Jospa voisin näyttää sitten tekeleitäni täälläkin. Intoa ja tarmoa ainakin löytyy uuden oppimiseen!

white and black

Nyt täytyy lähteä ihastelemaan hetkeksi tuota aurinkoa ennen kuin se menee pilveen. Oli tarkoitus viedä lapset tänään hiihtämään, mutta -20 C pakkanen ei houkuttele suksille. Ehkäpä käymme pienen kävelylenkin ja katsomassa jokipenkalla miltä jokimaisema näyttää. Tänä talvena ei olla sinne vielä ehdittykään. Valoisaa ja aurinkoista viikonloppua!

J / white & black - -

2 kommenttia “Kukka-asetelma pulloihin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *