Kodin yksityiskohtia

Maaliskuun valoa ollaan kaivattu ja nyt vihdoin valo alkaa saavuttamaan kodin jokaisen nurkan. Vaikkei aurinko edes paista, silti huoneisiin tulvii valoa joka ikkunasta. Ihanaa! Olen kaivannut tätä niin pitkään kesäihmisenä. Huomasin tuossa valokuvatessani yksityiskohtia, että melkein jokaiseen kuvaan taltioituu sama asia. Kasvit. Niitä on joka puolella ja voisin hankkia vaikka kuinka paljon lisää. Yritän kuitenkin hillitä itseni!

Ettei viherkasveja tulisi liikaa ostettua kotiin, (voiko niitä mukamas olla liikaa??) upotan sormet seuraavaksi kylvömultaan. Paprikan, tomaatin ja kurkun siemenet odottavat kasvuun pääsyä. Saanpahan niistäkin sitten joskus jotain vehreää kasvilampun alle. Tällä hetkellä kasvilampun alla on todellinen ruuhka-aika. Sain oliivipuun pysymään hengissä taas yhden talven yli ja moni muukin kasvi siellä odottelee ulospääsyä.

Laitoin takkaan tulet, kun nuohooja kävi putsaamassa piiput. Teki taas niin siistiä työtä ettei jäänyt paljoa siivottavaa. Hyvä mieli tuli myös täpötäydestä puuliiteristä. Nyt on pelkkää koivuklapia liiteri täynnä ja voi vitsit miten erilailla tuo koivu lämmittää mitä sekapuu! Eron huomaa hyvin saunaa lämmittäessä, ei tarvitse kuin pesällinen polttaa ja saunassa on 60 C lämmintä. Sekapuulla menee 2-3 pesällistä.

Tänäänkin istuskelen tuossa takan äärellä villasukat jalassa (nykyään lempparipaikka kotona) ja en aio tehdä yhtikäs mitään. Tämän päivän olen pyhittänyt laiskottelulle, tekee muuten hyvää silloin tällöin! Mies töissä, lapset mummulassa, joten minä nautin hetken kun saan olla yksin ja saatanpa ottaa tirsat jos oikein alkaa väsyttämään 😀

Olohuoneen sohvapöydästä tulee tasaisin väliajoin kyselyjä. Näissä kuvissa se taas vilahtelee, alla olevista linkeistä voi lukea pöydästä lisää. Huomasin muuten vasta koneelle ladatuista kuvista että pöydän rakoihinhan on piiloteltu tavaroita. Just sopiva rako pinneille ja kynille. Yksityiskohta sekin 🙂 Pöydänhän teki siis mieheni n. 7 vuotta sitten takapihalta kaadetuista puista. Rakkaimpia huonekaluja minulle edelleen, jolla on paljon tunnearvoa. Myös takapihan terassilla oleva ruokailupöytä on mieheni käsialaa sekä lepotuolit, jotka odottelevat ensi kesää vielä lumen alla. Niistäkin voit lukea alla olevista linkeistä. Mukavaa ja valoisaa sunnuntain jatkoa!

Sisustusniksit!

DIY lepotuoli- ohjeet

Toivepostaus: Terassipöytä

 

 

 

2 kommenttia “Kodin yksityiskohtia

  1. Kylläpä nautin seesteisen kauniista kuvistasi!
    Eikä vapaapäivän viettosikaan lainkaan hullummalta kuulostanut, tuollaisia päiviä kaipaa!
    Mukavaa sunnuntain jatkoa!

    1. Kiitos kaunis😊 Oli pakko tarttua kameraan kun koti oli niin valoisa pitkästä aikaa. Ihana kevät saapumassa❤ Mukava kun jätit kommenttia, Piia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *