DIY- Tuunatut munat

Tuunatut munat tulevaan pääsiäiseen syntyvät virkatusta langasta ja kaapista löytyneistä ei niin kivanvärisistä-munista. Laitoin lapset virkkaamaan pitkää hiirenhäntää, kun tylsistyivät yksi ilta kun ei ole mitään tekemistä. Poikakin innostui ja virkkasi pitkiä pätkiä ja vielä nopeaan tahtiin. Taitaa olla verissä tuo askartelun into lapsillakin. Ovat niin mukana heti kun ehdotan jotain askarteluun tai nikkarointiin liittyvää. Eräs ilta autotallissa syntyi muutama puusta tehty pääsiäispupukin. Ihan itse olivat suunnitelleet, sahanneet ja naulanneet ja toivat ylpeänä puput näytille. Puput saivat kunniapaikan keittiöstä, niin suloisia ovat.

Jos sinulta löytyy kaapeista pääsisäismunia, joiden väri ei enää miellytä niin näiden tekemiseen et tarvitse muuta kuin (villa)lankaa, ehkäpä uudet ripustusnarut ja kuumaliimaa. Normiliimakin käy, jos ei ole kuumaliimaa saatavilla. Itse vaihdoin nuo limenväriset narutkin uusiin. Narut on muuten niitä uusissa paidoissa olevia henkarinauhoja, joita olen säästellyt askartelulaatikossa. Löytyipähän niillekin käyttötarkoitus. Lasten käsissä syntyi harmaita, pinkkejä ja valkoisia pääsiäismunia. Minun ei tarvinnut kuin liimata kuumaliimapyssyllä langat kiinni kiertämällä lankaa munan ympäri.

Tänään on etäpäivä ja aamun aloitin muutamalla tehtävällä. Aivan älytön määrä tulee uutta tehtävää koulusta koko ajan. Entisiä yritän saada tehtyä ennen kuin kasaantuvat päällekkäin ja kohta niitä on vinopino tekemättöminä. Aika hyvin olen saanut kirittyä tehtävien suhteen ja tällä hetkellä ei ole kuin kolme tehtävää rästissä. Aivot piti saada narikkaan tuon urakan jälkeen, joten hyppäsin autoon ja huristelin salille. Voi vitsit miten ihana tunne kun lähdet pois hyvän treenin jälkeen. Jalat on niin muusia, että hyvä kun pääset rappusia alas takaisin autolle. Siitä saa koko päiväksi niin energisen ja hyvän olon! Nyt jaksaakin loppupäivän pelkästään katsomalla tuota taivaalla möllöttävää keltapalleroa <3 Kevät on täällä, sen tietää räystäistä alas tippuvista vesipisaroista sekä siitä että kuivalle, lämpimälle terassille voi istahtaa ja juoda kahvit auringon lämmittäessä. Ihanaa päivän jatkoa sinullekin!

Jos haluat lukea myös aiemmista pääsiäisaskarteluistani, niin ne löydät alta (klik).

Munat vadilla

Värikkyyttä meidän kotiin

Yksityiskohtia pääsiäisenä

Pääsiäisaskartelut

Koti valmiina pääsiäisen viettoon

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *