Askartele pääsiäispupu-Easter bunny

Pääsiäispuput syntyivät autotallin uumenissa eikä kuulema äidin apua tarvittu. Niin onnellisina tulivat esittelemään askartelemiaan pupuja. Puut sahasivat ihan itse ja vasarakin pysyi mallikkaasti kädessä. Iskä oli kuulema vain vierestä seurannut ettei satu sahan kanssa vahinkoa. Kivaa puuhaa vähän pienempienkin lasten kanssa vanhempien auttaessa, joten tässä kiva vinkki jos pääsiäisaskartelut ovat vielä tekemättä. Nyt on niin ihanat aurinkokelit että tällainen pääsiäispupu syntyy vaikka terassin rappusilla jos ei autotalliin viitsi näin upealla säällä mennä.

Tytön keksimään pääsiäispupuun tarvitset:

-kolme ohueksi sahattua kiekkoa (kaksi isompaa ja yksi pienempi) Sahaa esim. paksusta koivun tai kuusen oksasta.

-Pienillä, lyhyillä nauloilla naulataan kiekot toisiinsa kiinni kuvan mukaisesti. Pienin kiekko pupun pääksi, kahden isomman keskelle.

-Korvat tehdään lastuista. Kiinnitä esim. erikeeperillä.

-Lopuksi silmät ja suu mustalla tussilla sekä nenään ja korviin hieman vaaleaa maalia.

 

Minusta näistä tuli niin söpöt, että taitaa jossain vaiheessa syntyä isompikin pupuperhe terassille! Kuten kuvista huomaa, rairuoho rehottaa ja pari kertaa olen joutunut ruohoa jo leikkaamaan. Pajunoksat on koristeltu höyhenillä ja virkatuilla munilla. Koristeluiden puolesta pääsiäinen voi tulla, itse koti kaipaa vielä kunnon siivousta ennen vapaiden aloittamista. Mukavaa pääsiäisen odotusta! Virpomisoksilla roikkuviin virkattuihin koristeisiin löydät ohjeen täältä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *