Puutarha kesäkuntoon

Kesä on vihdoin täällä, viikko on ollut niin lämmin että ollaan hypitty pihalla kesämekoissa ja shortseissa 😀 Kerkesin jo vähän palamaankin, aurinkoihottumaa käsivarsissa kun aurinko porotti niin kuumasti keskipäivällä. Lapsille onneksi laitoin aurinkorasvaa, mutta ois pitänyt laittaa itsellekin.

Talven jäljiltä on aina paljon hommaa puutarhassa haravoinnin lisäksi. Terassin pesua talon molemmilta puolin sekä grillauspaikalta. Kukkapenkin putsausta. Kasvihuoneen siistimistä ja mullan vaihtoa. Kasvihuoneen ovea piti vähän oikaista kun oli lumen painosta mennyt kieroon. Maalasin vielä loput laudat mitä viime syksynä jäi maalaamatta kasvihuoneella. Mutta mä niin tykkään. Laittaa omaa pihaa ja nauttia säästä takapihalla.

Täytyy kyllä kehua tuota kuvissakin näkyvää takaterassin sävyä ja kestävyyttä. Eskaron terassiöljyllä käsittelimme laudat viime kesänä ja maali on pysynyt terassissa todella hyvin! Ei edes monen metrin lumikinokset aiheuttaneet laudoille mitään talven aikana, vaan sävy on pysynyt juuri samanlaisena eikä ole irtoillut mistään.

Istun täällä kasvihuoneella ja kirjoittelen teille täältä 🙂 Kunhan saan loput hommat tehtyä, alamme koko porukalla grillaamaan hamppareita ja ranskalaisia. Lupasin lapsille että tänään herkutellaan sillä millä lapset tahtoo 🙂 Ilta-aurinko paistaa sopivasti suoraan tuohon grillauspaikalle. Mukavaa viikonloppua! Jos haluat nähdä lisää kuvia pihastamme, täältä löytyy paljon kuvia: http://whiteandblack.casablogit.fi/tag/piha

 

J / white & black - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *