Sisustettu leikkimökki

Sisustusvimma iski jälleen. Ei minulle vaan tytölle! Hetkessä oli vaihdettu tavaroiden paikkaa, viety entiset pois ja tuotu uudet varastosta tilalle. On tuo mun esikoinen niin reipas ja miten innokkaasti itse on aina ideoimassa ja ahkeroimassa. Siivouksen päätteeksi haki minut ihastelemaan uuden sisustuksen saanutta leikkimökkiä.

Okei, tein mä yhden siirron. Nappasin kukkineen jättilaukan kukkapenkistä maljakkoon ja vein sisustettuun leikkimökkiin. Kaunis kukkineenakin. Isi kiinnitti kuluneen lankun pätkän seinään tytön pyynnöstä. Kaikki muut on tytön käsialaa. Viirit, kukkakimppu, penkit, matot..

Heinäkuun ensimmäisenä päivänä leikkimökkiä valokuvatessa paistoi niin lämpimästi aurinko. Maanantaina alkoi kesäloma, se meni takapihalla auringossa loikoillessa. Tänään on kylmempää, vesisade alkoi ihan äsken. Ensimmäinen kesälomareissu tehtiin ystävän mökille. Täällä ollaan parhaillaan. Meidän tuuria että heti tulee vesisateet kun mökki ja vene kutsuu 🙂 Kalassa ehdittiin käydä ennen sadetta, ilman saalista tultiin takaisin mökille mutta kokemusta tuli lisää. Pojat lähtivät vielä uudestaan kokeilemaan onneaan. Saas nähdä tuleeko kalaa vai lisää pelkkää kokemusta ? Nyt nautitaan terassilla sateen ropinasta ja hyttyssavun tuoksusta. Rakastan kesää ja kesäiltoja, mutta nuo inisevät kaverit vois heivata jonnekin. Poitsu lukee parhaillaan tuolla Aku Ankkoja. Tulee vahvasti oma lapsuus mieleen. Vintillä lampun valossa luettiin lehtiä, syötiin herkkuja ja kerrottiin kavereiden kesken hauskoja tarinoita.

Just tultiin saunasta ja ajattelin päivittää blogia leikkimökkikuvien kera. Uskalsin saunan jälkeen heittää jopa talviturkin, hyvä minä! Viime kerrasta taitaa olla parisen vuotta aikaa. Ensin puoli tuntia hypellään vedessä niin että vesi yltää just ja just polviin asti ja muutaman kiljaisun jälkeen sitten uskaltaa veden alle pariksi sekunniksi 😀 Perus talviturkinheitot! Kivaa viikkoa kesälomalaisille ja kaikille muillekin, joilla se on jo takana- tai edessäpäin ❤ Mä oon ny lomalla ja nautin joka sekunnista.