Jonkun näistä aion ostaa itselleni joululahjaksi :) Tykkään erilaisista kahveista. Kotoamme löytyy tavallinen Moccamaster ja nyt päätin ostaa lisäksi sellaisen jolla saa useampia makunautintoja. Tämä olisi kaunis muodoltaan ja värivaihtoehtona myös valkoinen.


1889_big_OBH-Martello-Capsule-Espresso.j
Martello Capsule Espresso. Valmista espressoa helposti ja nopeasti. Ainutlaatuinen järjestelmä säilyttää vastajauhetun kahvin kaikki aromit. 20 baarin paine. Automaattinen käytettyjen kapseleiden tyhjennys integroituun säiliöön. 1 litran irrotettava vesisäiliö. Käytetään ainoastaan Martello-kahvikapseleita, saatavana 4 aromikasta makua. Saatavana kolme eri värivaihtoehtoa. Kahden vuoden takuu.

Tässä UUTUUDESSA kapseleita saa ostaa tavallisista ruokakaupoista. Punainen ei oikein sovi meidän keittiöön joten ostan joko mustan tai valkoisen automaatin.  2162_big_Delonghi-Dolce-Gusto-Circolo.jp
Dolce Gusto Circolo. Aromikasta kahvia helposti ja nopeasti kahviautomaatilla. Ainoana yhden kupin keittimenä se tuottaa ammattimaisen 15 bar paineen, taaten täydellisen kupillisen ja hienon maihtovaahdon joka kerta. Se valmistaa jokaisen juoman alle minuutissa. Integroitu LED-valo, joka valaisee kahvikoneen pimeässäkin. Takuu 2 vuotta. Kahvikapseleita voit ostaa kätevästi ruokakaupoista mm. K-ryhmän ruokakaupat.

 Kuvat ja tuotetiedot lainattu täältä: 

http://www.mustaporssi.fi/index.php?id=1889&p=141


 Miten näistä osaa päättää, kumpi olisi monipuolisempi? Hintaeroa näissä ei juurikaan ole. 
     Kumman sinä kotiuttaisit ja onko sinulla tapana ostaa itselle joululahja?

                                                                                                                                                       

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png