Haluan heti alkuun kiittää teitä lukijoita ja teitä jotka jätätte kommentteja. Ihana saada kirjotella teidän kanssa!   KIITOS <3
Me ollaan oltu koko päivä shoppailemassa ja juuri ennen pimeän tuloa tultiin kotiin. Äkkiä lisää lämmintä vaatetta niskaan ja takapihalle metsästään sammalta. Joo-o. Enhän mä arvannut että tuo lumi tosiaankin jo jää maahan ja vielä noin kovat pakkaset. Mutta en valita, mä tykkään talvesta!

6.jpg
Noh, sieltä ne sammaleet oli lumen alta kaivettava. Onneksi muistin missä kohtaa sitä oli ni ei tarvinnut koko metsää penkoa :D Sanomalehden päällä ne kuivui nopeasti ja sain adventtikynttelikön tehtyä. Kävin muuten kaupoistakin kysymässä sammalta, mutta eivät voineet myydä kun kaikki oli jo käytetty asetelmiin. Heilläkin oli tarve saada sitä lisää.

4.jpg
Kannatti käydä pusikossa hyppimässä, ihan kivahan siitä tuli!

5.jpg
Huomenna saa sytyttää ensimmäisen kynttilän ja nyt toivotankin teille kaikille jo etukäteen oikein mukavaa sunnuntaita ja ensimmäistä adventtia!

                       Sain valkoiset tähdetkin ikkunaan, niistä kuvia myöhemmin.
                

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png