Viime vuonna laitoin ekat jouluvalot jo marraskuun loppupuolella. Jotenkin ihanampaa aloittaa se joulun valmistelu jo aiemmin, niin ei tule kiirettä. Joulu on rauhallista aikaa, nauttimista läheisten seurasta. Meillä on joka vuosi samat jouluperinteet. Yhdessä perheen kanssa. 

Viime jouluna tulikin uusi perinne, nimittäin joulupukin vierailu! Kun olin pieni meillä kävi aina joulupukki jakamassa lahjat, oli se niin jännittävää. Ja nyt omat lapset iloitsee siitä, tyttö muistaa vieläkin ensimmäisen kohtaamisen joulupukin kanssa ja muistaa kertoa siitä usein. Saapa nähä mitä pikkuveli tuumaa kun viime jouluna oli vielä niin pieni, että kiinnosti vain ne rapisevat lahjapaperit :)
4.jpg
Tunnelmavalot laitoin vierashuoneeseen.

1.jpg
Eihän nämä nyt vielä niin jouluiset ole, mutta tuovat kyllä niin paljon lämmintä valoa ja tunnelmaa.

3.jpg
 Kuvassa näkyvä valokuva/liitutaulu ei ole vielä löytänyt paikkaa seinältä. Saa toistaiseksi olla tuossa lattialla koristeena.


Ihanaa sunnuntai illan jatkoa teille! Minä jatkan Tanssii tähtien kanssa-ohjelman parissa, tuo Antti ja Ansku on vaan niin parhaita! Hymy huulilla aina katon heidän esiintymistään.


462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png