Vaikka vuosi ollaan vasta tässä meidän kodissa asuttu niin paljon on ehtinyt tapahtua olohuoneen värimaailmassa. Tekstiileillä olen vaihdellut uutta ilmettä. On ollut valkoista ja harmaata, hopeaa, musta-valkoista ja viime jouluna tummanpunaista.
Nyt laitoin ripauksen kultaa.
pi.jpg
Näkymä eteisestä päin katsottuna.
pi+%25282%2529.jpg
Meillä pöydät ovat aika vähillä koriste-esineillä, lapset on vielä niin pieniä että en uskalla laittaa niitä esille. Tv-tasona toimii nyt Hemnes-lipasto, tv oli pakko nostaa noin korkealle kun poika meinasi kaataa sen päällensä.

10.jpg
Tässä kuvassa näkyy paremmin nuo verhojen ja tyynyn sävyt.

5.jpg

6.jpg


7.jpg

pi+%25285%2529.jpg
Varaava takka on Tiilerin mallistosta. Tein kuitenkin muutoksia siihen, koska emme löytäneet valmiina sellaista takkaa jonka halusimme.  Ehdoton oli leivinuuni, ihana tehdä sillä ruokaa. Ja uunin alle halusin tason jossa voi pitää kynttilöitä. Takka on rapattu valkoisella antiikkilaastilla.

100.jpg
Kiikkutuoli oli ennen ruskea ja rikkoontunut. Korjasin sen tukevammaksi, hioin ja maalasin. Istuinosaan tein uuden päällisen. Tykkään! Tämä kiikku on siis meidän tontilla sijaitsevasta vanhasta talosta, siellä on kaikkia ihania aarteita!

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png