104.jpg
Vierashuoneessakin on ripaus joulua, mutta ei punaisena. Maljakossa joulukuusen koristeita, tikkaissa roikkuu rottinkisydän ja pari vilttiä.  Mä oon niin vilukissa et istun aina illat viltin sisällä. Usein kuulen siitä että täällä on liian kuuma! Täh, miten niin?:D Normi lämpötila meillä on n. 25c astetta ja se on mulle just sopiva :) Nyt on +22c ja istun villasukat jalassa koneella ja palelen.
105.jpg
Minun löhöilynurkkaus, PALJON pehmosia erikokosia tyynyjä, mukava katsella illalla telkkaria. 


1.jpg

Viikko on taas puolessa välissä ja en oo vieläkään yhtään joululahjaa ostanut. Yks ilta käväsin kaupassa ja oli niin tupaten täynnä et ruokaostokset äkkiä mukaan ja kassalle. Kotona meillä onneksi on melkein kaikki valmiina joulua varten :) Jebou! Kuusi puuttuu.

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png