Eilinen ilta hurahti joulukorttien parissa. Tyttö askarteli omia kortteja, liimaili erilaisia tarroja ja piirteli pieniä lumiukkoja. Joka vuosi olen itse tehnyt kortit lähimmäisille. Joko askarrellut, niinkuin täksi jouluksi tai teettänyt ottamastani valokuvasta kortin.

12.jpg

11.jpg

13.jpg

10.jpg
Tänään ku vien nämä postiin ni en ehkä joudu siihen kamalaan ruuhkaan, mikä siellä yleensä on ennen joulua. 


Postia on aina kiva saada. Ennen vanhaan (Joo kyllä mä luokittelen itseni kuitenkin vielä nuoreksi ku ei ryppyjä oo näkyny :D) kirjeet oli parhaita! 

Pitkiä kirjeitä ystäviltä, ei ollut sähköpostia tai tekstiviestejä. Niihin sitten vastailtiin puolin ja toisin, odotettiin millon postilaatikkoon tipahtaa kirje. Sitten kun kännykät tuli ni siihenpä ne kirjeen kirjoittamiset jäi, se muka oli niin jännää näpytellä niitä tekstareita. 
Kuinka moni teistä vielä lähettää ihan oikeita itse kirjoittamia kirjeitä?


462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png