Nyt alkaa jo tuntumaan joululta!! Itse olen ollut flunssassa ja en ole pystynyt tekemään paljon mitään. Yöt olen täällä kukkunut yksikseni toisten kuorsatessa, on ollut niin kova nuha ja kurkkukipu etten ole saanut unta. Mutta nyt on joulufiilistä! Olon kohennettua, sain valkoisen joulukuusen koristeltua. Ja hyvä että flunssa tuli nyt eikä jouluna. 

19.jpg
Ostin Stockmannilta kuuseen yhden ihanan jutun.
26.jpg
Ja mitäs sieltä paljastuukaan..
27.jpg

Latvatähti :) Tää on kyllä upea! Ennen meillä oli sellanen lirpake, joka piti aina taivutella tähden näköiseksi. En tykänny.


                                               Arvatkaapa saako tää olla rauhassa??
18.jpg
Meidän valkoinen joulukuusi. Punaisia palloja ja hopean eri sävyjä. On siellä muutamia kirkkaitakin koristeita..Koristenauhaa en laittanut ollenkaan. Ehkäpä joku vuosi meille voi tuoda aidon kuusen ilman että sitä tarvii sitoa kiinni seinään :D Ei tää muovikuusikaan kyllä rauhassa saa tuossa nököttää! Yks pallo jo hajos, se on täynnä hampaanjälkiä. Ja pienempi yritti hakata kuusta mattopiiskalla, voi kuusi parka..vai pitäiskö sanoa että voi äitiparka.
:D
25.jpg

30.jpg
I like!


462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png