Ässän pyynnöstä tulee nyt kisukuvia :) 
42.jpg
Moi! Mä oon poikakisu, omaa ikää en tarkalleen muista kun minut haettiin allergiaperheestä pienenä. Mutta yli 7 vuotta minä olen. Ihan vähä vaan poseerasin kameralle tonttulakki päässä..

43.jpg
..mutta en mä tykkää tollasista lätsistä! Mukavampi syödä noita lakin karvoja. Minä elelen muutes erikoisruokavaliolla, jonka lääkäri määräsi, mutta välillä tuon hiiriä kotiin ja popsin niitä.


39.jpg
Saunan lauteilla makoilu on parasta, hiivin sinne aina sen jälkeen kun kotiväki on saunonut.

41.jpg
No moi! Mä oon sitte meidän perheen tyttökisu, vähä omatahtoinen ja arka. Ikää minulla on jo lähemmäs 10 vuotta. Aluksi suutuin kovasti kun taloon tuli toinenkin kisu, sähisin ja piilouduin sohvan alle. Rauhoituin sitten kun minulle haettiin apteekista sellasta oudon hajuista suihketta. Totta puhuen en tykkää oikein vieläkään tuosta toisesta karvaturrista. Mutta kyllä me toimeen tullaan!

38.jpg
Kamerastakaan en tykkää yhtään.. Ja näkeehän sen mun naamastaki.

40.jpg
Kaikkea sitä pitää päässä pitää!

Eikö me olla aika sulosia :)


462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png