Joulua vietettiin parhaimmassa seurassa Kävimme kyläilemässä aattona ja Joulupäivänä. Meillä kävi vieraita joka päivä, Lontoosta asti. Lasten riemua oli ihana katsoa! Pukki kävi aattoiltana ja poika tykkäs! Otti käsi ojossa vastaan lahjoja. Tyttö pelkäs niin että aukas silmät vasta kun pukki lähti porojen kanssa seuraavaan paikkaan :) Jouluherkkuja on syöty monta päivää. Tänään oli mukava syödä jo ihan normiruokaa. Alla olevat maisemakuvat on otettu Joulupäivänä ja Tapaninpäivänä. Kova pakkanen oli, lumi narsku kenkien alla kun käveltiin. Niin kaunista!

4.jpg

6.jpg

5.jpg

2.jpg

1.jpg

3.jpg
Jouluvalot, kuusi, koristeet ja punainen väri pysyy meillä vielä uuteen vuoteen asti, tiiä vaikka loppiaiseen asti :) Ihana iltaisin nauttia valojen tuomasta tunnelmasta. Glögikin maistuu vielä yhtä hyvälle kuin jouluna. 

Uuden vuoden aattona meille tulee kavereita juhlimaan vuoden vaihtumista. Saunomista, ruokaa, juomaa, raketteja, tinan valamista ja uuden vuoden lupauksia. 
Onko teillä uuden vuoden suunnitelmia? Teetkö  lupauksia, pysyykö ne :) Itse en tee lupauksia tulevalle vuodelle ku ei ne pysy kuitenkaan :)Laitan tähän vielä Chisun biisin, mulla tulee niin kylmät väreet tästä biisistä, aivan mahtava ääni!


462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png