Tähän vuoteen on mahtunut paljon. Onnellisia ja ilon hetkiä, murheita ja niitä surullisiakin hetkiä... Mutta niihin onnellisiin hetkiin. Onnellinen olen siitä että lapset ovat pysyneet terveinä ja olen saanut olla heidän kanssaan kotona. Katsella heidän kasvuaan ja kehittymistään. 

Kun äitiysloma loppui, en halunnut viedä lapsia vielä hoitoon. Se tuntui liian aikaiselta, ne oli niin pieniä. Mietin että entä jos jompi kumpi oppiikin sillä välin jotain uutta ja jään siitä paitsi. Vaikkapa ekat askeleet. 
Meillä oli mahdollisuus siihen että jään kotiin, vaikka paljon talolainaa onkin. Olen saanut nähdä ensimmäiset konttaamiset, askeleet, ensimmäisen sanan, kaikki. Siitä olen onnellinen. Isiä välillä harmitti töistä tullessaan kun kerroin mitä uutta lapset oppi tänään, hän olisi halunnut olla näkemässä saman.

Lapset on vain pienen hetken pieniä ja haluan mahdollisimman paljon olla heidän kanssaan, vaikka joskus on niitäkin päiviä kun meinaa mennä hermot. Ja meneeki. Töissä olen minäkin välillä käynyt, viikonloppuisin. Nyt useammin. Siinä saan samalla omaa aikaa. Seuraavaa vuotta ajatellen minulla on paljon haaveita, joita haluaisin toteuttaa. Tiedä toteutuuko ne ens vuonna, seuraavana vai milloinkaan. Mutta unelmia pitää aina olla, jokaisella!  Onnea ja terveyttä toivon seuraavallekin vuodelle.
IMG_0323.jpg

IMG_0322.jpg
Kiitos teille ihanaisille tästä loppuvuodesta, minkä aikaa olen blogia pitänyt. On ollut ilo kirjotella teidän kanssa. Palataan ens vuoden puolella :)

OIKEIN ONNELLISTA JA IHANAA UUTTA VUOTTA!

                                                       
462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png