Flunssasta toivuttu, melkeen. Kyllähän sitä viikon verran jo kestikin.. Toivon vaan ettei se tule lapsiin. Itellä ainaki ollut veto niin pois. Mut nyt on jo vähä parempi olo. Ihana viikonloppu takana vaikka sairaana olinkin. Touhuttu on niin sisällä kuin ulkonakin. Ja lunta tulee lisää, jee! Kohta pääsee kunnolla kelkkaileen.

Sain ennen joulua valkoisen amarylliksen sipulin ja istutin sen multaan. Ei ihan kerennyt jouluksi ;) Odottelin ja odottelin, vain varsi kasvoi pituuttaan ja nuput eivät auenneet. Joten katkaisin varresta poikki ja laitoin maljakkoon. Viikko sitten ensimmäinen nuppu aukes ja nyt siinä on jo kolme kukkaa. Kauan ovat kestäneet tuossa maljakossakin.

12.jpg
15.jpg

17.jpg


Saunailtana leikittiin sormiväreillä.  
Kylppärin lattia on paras paikka siihen touhuun. 
 
13.jpg
Sotkua nimittäin tulee.

Tyttö viimeksi 1,5 vuotiaana kokeili leikkiä väreillä, ei tykännyt yhtään. Heti halus pestä kädet eikä suostunu edes kädenjälkeä tekemään. Nyt tykkäs tosi paljon! 
Poika taas ei välittäny käsien sotkeutumisesta mitään ja kuten kuvasta näkyy niin sotkeutu vähä muukin paikka. Oli yltäpäältä sinisenä,  halus piirrellä kuvioita enemmän itseensä :) Ja hieno taideteos tulikin.

14.jpg


16.jpg
Näistä tulis kauniita tauluja vaikka lastenhuoneen seinille. 


Mukavaa alkanutta viikkoa 

toivottelee
 
462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png