Mulle iski eilen taas "pieni" siivous- ja järjestelyvimma. Kaikki kaapit on nyt järjestyksessä. Naru taas solmuksi oviin ni ehkäpä ne pysyy jonkin aikaa siistinä. Ja lasten pieneksi jääneet vaatteet on laitettu laatikoihin. Siivouksen jälkeen tulee aina niin hyvä mieli! Tänään tehtiin sit normi viikonloppu siivoukset.


111.jpg

Meijän pikku prinsessa omistaa monta monta mekkoa. Päivän aikaan vaihtelee ja sovittaa niitä, sipsuttelee korkokengät jalassa ja välillä käy salaa laittamassa äitin huulipunaa huuliin. Sit parit pyörähykset, esittelyt ja eiku uutta mekkoa päälle. Mä oon kuulema ollu pienenä just samanlainen, aina äitin korkkarit jalassa. Keneen lie tullu ;)

116.jpg

03.jpg

09.jpg

08.jpg

02.jpg

Vieraat aina ihmettelee että miten lapsiperheessä voi olla näin siistiä. Joskus oon yrittäny olla päivän siivoamatta. Ei onnistu, en vaan osaa olla keräämättä niitä tavaroita. Siinäpä se mun oma aika meneeki jälkiä siivotessa, ku lapset on päikkäreillä. Vois sen ajan tietysti käyttää viisaamminki mut minkäs teet ku tämmönen siivoushullu oon :)  Mutta tämä huone on se, mikä on aina mullin mallin ja saa ollakin.


10.jpg

05.jpg

113.jpg

112.jpg

115.jpg

                                                   Kerkesin äkkiä kuvat napata ennenku leikit alkoi. 
                                                          

                                                                Ihanaa viikonloppua!
                                                                  

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png