Päivän mittaan täälä kerkiää tapahtua vaikka ja mitä. Pitäis joskus laittaa askelmittari kylkeen kiinni, mulle siis, että montako kilometriä juoksen päivän aikana :DD

20.jpg
Tyyny Ellokselta, Rottinkikori Kärkkäiseltä

23.jpg
21.jpg
Sydänlyhty lähti pois tason päältä, poika tiputti sen lattialle ja kaks lasia rikkoutui. Niin ja tuo uus lamppukin lensi lattialle, onneks ei hajonnu. Tyttö on jo sen verran isompi, että uskoo mihin ei saa koskea. Silti välillä pitää kokeilla et joko, joko nyt sais  :)
22.jpg
Tv pysyy edelleen lipaston päällä, turvallisuussyistä. Näyttää muuten tosi pieneltä      50"  ison lipaston päällä.

Yks päivä poika oli tuolla lyhdyn sisällä istumassa :D, kynttilät oli heitelty lattialle jotka oli täynnä hampaanjälkiä, kurkisteli sieltä "PÖÖ, PÖÖ". Ja toinen naureskeli vieressä "Äitiii, kato!"  Nyt sekin ovi on sidottu kiinni. Harmi ku noita lipaston vetolaatikoita ei saa lukkoon, yks aamu istuttiin siellä, toinen toisessa  laatikossa. Ihmeen kestäviä. 

                                                           Vilskeen keskeltä ;)

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png