Moikka moi!!
Ensimmäiset helmililjat saapuivat meidänkin kotiin. Niin kauniita, mun lemppareita!
15-tile1.jpg
Kirpparilta löysin Villeroy Bochin Vivo-kahviastiaston neljälle hengelle. Aivan uusia, käyttämättömiä.
18-tile3.jpg
Tykkään ihan hulluna! Tietääkö kukaan mistä näitä voisi ostaa lisää? Googletin ja Citymarketista pitäis löytyä, mutta en minä ainakaan löytänyt. Onkohan niiden myynti jo lopetettu? Vinkkiä vaan tännepäin jos tiedätte mistä näitä vois ostaa :)
IMG_13290-tile1.jpg
Mun tekis niin mieli jo kantaa aurinkotuoli tuonne terassille ja istahtaa siihen hetkeksi :D Aurinko paistaa niin kirkkaasti, mut taidanpa malttaa vielä hetken ku luvattu tälle viikolle melkein 30 C pakkasia ja lumipyryä.

 Halauksia niinkuin tuossa kivessäkin lukee ja aurinkoista päivää!

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png