Aurinkoista sunnuntaita ihanat blogiystävät! Aurinko paistaa niin kirkkaasti ja ulkona ois kiva olla, mutta pakkasta on vielä reilu parikymmentä astetta. Ei tarkene. Täytyy nauttia auringonpaisteesta ikkunoiden kautta. Aamulla oli yli -30C, hyrr..
IMG_1386.JPG
61.jpg
Helmililjan kukat ovat auenneet..
IMG_1379.JPG
60.jpg
Vaaleansininen ja vaaleanpunainen, kevään raikkaat pastellivärit. Näistä väreistä mä tykkään just nyt, varsinkin kukissa! Valkoisen lisäksi tietty :)
63.jpg
62.jpg
Turkoosi ja vaaleanpunainen on myös kaunis yhdistelmä, jos värejä haluaa lisäillä.
64.jpg
Mitä sinä pidät näistä sävyistä? Miellyttikö silmää? Vai onko liian värikästä? Kaupoissa olen huomannut että nämä värit ovat suosittuja, menevät pian kaupaksi. Mieli tekis ostaa muutama tyynynpäällinenkin. Saa nähä löytyykö, ollaan lähdössä kohtapuolin sunnuntaiostoksille :) Mukava viettää pakkaspäivä shoppaillen.462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png