Ens kesänä on paljon puuhaa. Takapihalle ei olla vielä tehty mitään, joka puolella on vaan muraa.Yksi aloitettu kukkapenkki siellä on johon istutin tulppaaneja, saa nähdä lähtevätkö kasvamaan ku unohdin peitellä sipulit ennen lumentuloa.
Tekemistä riittää, nurmikon istutusta, kukkapenkkien tekoa, puiden ja havupensaiden istutusta, uuden terassin kyllästäminen ruskeaksi, kaiteiden tekoa..
 

                                     Inspiraatiokuvia netistä: Plantagen.

 

terassille.jpg
Tämmöinen rottinkinen kalusteryhmä ois ihana takaterassille. Ei maisemissakaan mitään vikaa oo ;D
Meidän takapihan maisemat on metsää, metsää ja metsää :) Tärkeintä meille tontin haussa oli se, että taloja ei ole kovin lähellä, takapihalla saa olla rauhassa ja metsää ympärillä. Rivitalossa asuneena arvostan näitä todella paljon. Ja täydellisen tontin löysimmekin, kuin tilauksesta.

 

 
 
 
 
2.jpg
Löhöilemiseen  ja auringonottoon :)
 
 
1.jpg
Sohvanakin ois aika magee! Näillä väreillä, wengeä ja valkoista.
 
 
 
 

 

pihakuva2.jpg
Kaikki muotoonleikatut puut ja pensaat miellyttää mun silmää. Timantti-, kartio- ja pallotuijia meillä etupihalla onkin jo, mutta lisää tarvittais :) Harmi kun ne kasvaa niin hitaasti, menee vielä monta vuotta ennenkuin timanttituijat kasvavat tuohon mittaan.

 

 

pihakuva4.jpg
Ruusuja, tulppaaneita, tarhakatajaa ja sinirikkoa.

 

 

pihakuva.jpg
Kiiltoleimua, Patjarikkoa, Pietaryrttiä kukkapenkkeihin. Yllä oleva kuja ois kans ihana joka lähtis terassilta ja sivuilla ois muotoonleikattuja pensaita ja kujan päässä iso kukkapenkki. Oi, oi!! Tämmösiä haaveita tällä kertaa, saa nähdä toteutuuko.

          Joko teillä on suunnitelmia keväälle ja kesälle pihan suhteen? 


 
       

 

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png