Tampereen reissu takana. Olipa kiva pitkästä aikaa käydä kunnolla shoppailemassa ja kyläilemässä. Automatkatkin meni tosi hyvin lasten kanssa. Kova pakkanenkaan ei haitannut meidän menoa vaikka ensin aiottiin perua koko reissu pakkasten takia.

5.jpg
Valkoiset läpikuultavat verhot ostin kesää ajatellen.

3.jpg
Tulppaanit oli säilynyt hyvin silläaikaa. Täytin maljakon vedellä ja oli kauniita kukkia pöydällä odottamassa kun tulimme kotiin.

7.jpg
Ikeasta ostin kynttilänjalat valaisimen kaveriksi. Sopii muodoltaan hyvin yhteen lampun jalan kanssa.

4.jpg

6.jpg
Tuohon ikkunoiden keskellekin vois laittaa tuollaisen valkoisen verhon ja sitoa jollain kiinni ettei peitä liikaa ikkunoita. Tulisko kiva?
2.jpg
Uutuutena Ikeaan oli tullut näitä pieniä pöytävalaisimia. Pakkohan se oli ostaa, vaikka lamppuja meillä on kyllä ehkä vähän liikaakin (miehen mielestä ;D). Valaisimen jalka on lasia, kauniin muotoinen. Just sopivan kokoinen tuohon pöydän päälle.

1.jpg
Joku päivä lisää kuvia ostoksista, jos haluutte nähä :) Me aletaan nyt viikonlopun viettoon, oli ihana olla reissussa mutta koti on aina koti :) Takassa on ollut aamusta asti tuli ja vieläkin saa lämpötila nousta.

                                               OIKEIN LEPPOISAA WEEKENDIÄ!

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png