Kevät on sellaista aikaa, kun pitää saada jotain värikästä sisustukseen. Piristää kummasti kun tekee kunnon suursiivouksen, valo säteilee ikkunoista sisään ja kohdistuu raikkaan värisiin tekstiileihin. Kevättä rinnassa täälläkin! 

Pihatöitä ainakin on riittämiin, heti kun maa sulaa. Miten paljon sitä tekemistä vielä onkaan..Helpoimmalla pääsisin pihasuunnittelijan kanssa, ei tarvis miettiä niin paljoa.Talon maalauksesta puhumattakaan. Maalasin viime kesänä julkisivut maalilla, joka ei nyt olekaan sitä mitä halusin. Kolme eri maalipurkkia hain testattavaksi, yksi vaikutti hyvältä ja valitsin sen. Nyt talvella se näyttää kuitenkin liian kellertävältä. Eli kesällä taas maalausurakka edessä kunhan oikean sävyn löydän.

Mutta innolla odotan kevättä, että pääsen pihan kimppuun. Lähteeköhän yksikään minun istuttamista kukista nousemaan tuolta mullasta. Eihän sitä tiiä jos minusta tulee vielä viherpeukalokin? Ruusutkin kesti kolmatta viikkoa maljakossa ;)
Ja se kasvimaa, sen mä haluisin jo ens kesänä.
Makuuhuone sai väriä. Ruskean ja valkoisen sekaan ripaus turkoosia.
517130ab89ac61dc4b00002f.jpg

53.jpg

51.jpg


517131e089ac61434c000002.jpg

Valoa ja pirteyttä helmikuuhun!

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png