..valkoisellapa tietenkin :) 

20.jpg
Kevääksi ostin puhtaan valkoiset verhot ikkunoihin. Tässä on siis kahdet verhot, kun noin leveää ei ollut saatavilla, mitä nuo meidän ikkunat on.
21.jpg
Rullasin verhon pahvisen putkilon ympärille ja sidoin ruseteilla kiinni. Paljon kivempi noin, kuin että roikkuisi pelkkien narujen varassa. Ihastuin näihin niin paljon, että ostin vielä samanlaisen kodinhoitohuoneen ikkunaankin.
23.jpg
Ja tässä 7 euron löytö! Viimeinen kappale oli alennuksessa. Jalkalamppu, jossa kukkainen varjostin. Ei ollut oikein mieleinen joten laitoin päälle kangasvarjostimen, jonka ostin Tampereen reissulta, sisustusliike Kantriinasta. Paljon kauniimpi!

IMG_1826.JPG
Varjostimessa teksti `Provence`

22.jpg


Musta tuntuu että nää viikot menee taas niin nopeaa ettei perässä tahdo pysyä. Äsken oli vielä perjantai ja nyt on TAAS maanantai! Lapset tuli kuumeeseen. Ensin poika, ihmeteltiin kun oli niin rauhallinen ja sylissä halusi vaan istua. Yleensä iltavillissään ajaa rallia ympäri olohuonetta tai juoksee isosiskon kans huoneesta toiseen. Yli 39 kuumetta kun mittasin. Pojan ku sain nukkumaan ni tyttö tuli viereen ja kokeilin otsaa. Kuumetta!  
Saas nähä miten kauan täällä sit sairastellaan. 

Ja lunta vaan tulee lisää. Mä haluan auringonpaistetta ja kevään tänne! Mies sanoi aamulla kun valitin että taas tulee lunta `Jes, ei lopu vielä kelkkakelit!`  Joo jes jes :D Odottaako kukaan muu niin paljon kevättä kuin minä? Anyone?

                                                                                Lumen keskeltä :D
462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png