Synttärikemuja täällä kovasti suunnitellaan, viikonloppuna on tytön juhlat. Kakkutoiveita on tullut paljon, joka päivä erilaiset, mieli ku muuttuu :) Yks päivä kakun päällä piti olla tähtiä, toinen päivä sydämiä, sit kukkia ja nukkekotia ja nyt kisukakku. Tarkoittaa Hello Kittyä :) Saapa nähdä millainen kakku tulee loihdittua.

7.jpg

6-tile.jpg
Tytölle ostin kukkakuviollisia laatikoita, saa tänne laittaa kaikkea pientä tilpehööriä :) (Siis nämä ei ollu synttärilahja vaan lahja tulee sit myöhemmin :) Hello Kittyä, ballerina kenkää ja -hametta, neidin lemppareita!

3.jpg
Viime viikolla istutettiin basilikan siemeniä purkkeihin ja nyt ne alut sieltä jo pilkottaa. Pidin rei'itettyä muovia päällä, niin kosteus pysyi paremmin ja kasvu nopeutui. Lapset käy joka päivä kurkkimassa "Äiti, joko noita voi syödä?"

1-tile.jpg
Kyllä näistä vielä tuoretta basilikaa saa ruoanlaittoon :)

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png