2.jpg
Ihana joskus nauttia aamupala ihan rauhassa, kuunnella radiota ja katsella ulos auringonpaisteeseen. Harvinaista! Meidän aamut on yleensä jotain ihan muuta :D Hyvä kun ite kerkiää aamiaisen syödä. Lapset heti herättyään jatkaa siitä mihin illalla jäätiin..iltavilli jatkuu aamuvillinä :) Piirretyt rauhoittaa ehkä viideksi minuutiksi paikalleen, riippuu tietenkin miten mielenkiintonen kohta on menossa :D Mut se 5minsaa on maximi. Siinä välissä mä hotkin aamupalani, jos ennätän. Mut silti mä rakastan näitä aamuja ♥ Saan olla lasten kanssa kotona. Niin joo ja nää kuvat on räpsitty rauhallisena aamuna.
3.jpg
Kahvia, luonnonjogurttia, mansikoita ja mysliä..
1.jpg
Mansikoita jäi sen verran yli et tein jälkkäriksi vohveleita ja herkuteltiin niillä ruoan jälkeen. Ja paaaljon kermavaahtoa! Lasten lemppareita.

5.jpg
Lastenhuone sai lisää väriä. Vaihdoin tekstiilejä, jotka saapui H&M tilauksen mukana. Turkoosia ja pinkkiä :) Pitäähän lastenhuoneessa värejä olla, eikös!
6.jpg
10-tile.jpg


8.jpg
4.jpg
Tänään on tiedossa leivontaa. Mies täyttää vuosia ja pääsiäinenki tulossa. Juhlitaan molempia sitten perjantaina. Illalla pääsen rentoutumaan hierojalle<3

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png