Viikonloppuna kaadettiin kuusia ja mäntyjä meidän pihalta. Ollaan saatu omasta metsästä kaikki polttopuut, mutta viime talvena niitä meni niin paljon että piti ostaa pari peräkärryllistä lisää. Isoimmat kaadetut puut menee lautatarvikkeeksi ja loput polttopuiksi. Ikkunan takaa seurailtiin miesten touhua. Lapset oli niin jännittyneinä kun puu tömähti maahan ja kauheet naurut päälle :)

7.jpg
3.jpg
Amor vincit omnia-Rakkaus voittaa kaikki. Uudet tyynynpäälliset, sopii olohuoneen värimaailmaan.

2.jpg

1.jpg

8.jpg
Ihanaa vihreää!! Ohra lähti nopeasti kasvuun..kivasti tuo väriä sisustukseen. Tipuset enää puuttuu seasta :)
9.jpg
Ensimmäiset keltaiset narsissit hankin ruokailupöydälle. Toinen ruukku pääsi ulko-oven viereen. Kestävät kuitenki jonkun verran pakkasta, ei varmaan enää -10c pakkasia tuu. Valkoiset narsissitkin olivat kauniita, mutta tuoksu niissä oli niin voimakas, joten jätin ostamatta.
10.jpg

Tältä näyttää nyt meidän takapihalla. Näin paljon jäi vielä metsää.
4.jpg

5.jpg
 Mä olen suunnitellut tuohon sellaista patiota, missä voi lekotella ja ottaa aurinkoa. Ympärille erilaisia pensaita, tuijia ja perennoja. Voi kesä tule jo! Ja tänä kesänä en aio yhtään kertaa valittaa että on liian kuuma :D Tämä on lupaus :)
7-tile.jpg
Pikkuhiljaa se pääsiäinen saapuu meidänkin kotiin.
462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png