1.jpg
Näin ihanan palkinnon voitin Koti 3:lle blogin arvonnasta. Paketista paljastui Miss Etoilen koristelintu, Jeanne d'Arc Living lehti, keittiöpyyhe reseptillä, ihanan tuoksuinen saippua, kaunis Sköna Tingin postikortti, kangassydän ja suloiset pääsiäismuna ja puput. Kiitos vielä Anne tosi paljon! Tää oli huippuihana yllätys!

1-tile12.jpg

2.jpg

Viikonloppuna meillä on suunnitelmissa siivota pihaa ja miettiä ens kesän pihajuttuja. Mulla on iso kasa lehtiä, mistä olen taitellut sivuja. Jotain sinnepäin mitä olen ajatellut tontille. Sit vaan näytän miehelle kuvat ja mun omat piirustukset ja yhdessä toteutetaan :) Helppoa, eikö totta! Helpommin sanottu ku tehty, hah :D 

Lumet on sulanut kovalla vauhdilla, pihatie on jo kokonaan näkyvissä. Käpyjä on tippunut aivan hirveesti pihalle. Siinä onkin kerääminen, onneks on nuo pikkuapulaiset mukana, innoissaan eilenkin keräsivät käpyjä ämpäreihin. Tien reunoilla on vielä isot kasat lunta, mihin talven aikana lumet kolattiin. Siinä meneekin vielä vähän aikaa ennenkuin ne sulaa..
6.jpg

Ajattelin järjestellä myös tuota meidän piharakennusta, missä on vanhoja huonekaluja. Tekis niin mieli alkaa jo entisöimään niitä! Mä voisin samalla räpsäistä muutaman valokuvan teille huonekaluista :)
10.jpg
Tässä tää yks projekti. Hioin, liimasin, maalasin..Leikkasin vaahtomuovista uuden istuinpehmusteen ja päällystin vahvalla kankaalla. Vieraiden lempipaikka :)

         Nyt toivotan teille kaikille oikein ihanaa ja AURINKOISTA viikonloppua! 
                                                  Onkin luvattu lämmintä säätä, jee!!

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png