Heipparallaa!

Nyt pistetään käyntiin arvonta teille ihanille lukijoille!

Kylpyhuonekalustevalmistaja Gustavsberg on kehittänyt yhdessä Note Design Studion kanssa viisi uutta trendiväriä Nautic-kylpyhuonesarjaan. Upeita pastellisävyjä!
Trendeihin voi käydä tutustumassa täällä: http://colouroftheyear.gustavsberg.se/ ja osallistua kilpailuun. Alla vielä ohjeet:

Vote Your Colour of Year -kilpailu järjestetään 1.3–15.5.2011 osoitteessa http://colouroftheyear.gustavsberg.se. Sivustolla voi aluksi valita suosikkivärin hanaan, kalusteisiin ja kylpyammefasadiin. Tämän jälkeen valitaan mieleinen tyyli kuudesta vaihtoehdosta, jotka ovat Rock ’n’ Roll, Glamour, Romantic, Scandinavian, Safari tai 70-luvun retro. Lopuksi valitaan vielä aihe, joka kuvaa sitä, mikä itselle on tärkeintä kylpyhuoneessa. Gustavsberg valitsee kilpailun voittajan, ja pääpalkintona on uusi Nautic-kylpyhuone.Ja sitten ARVONTAAN :) Haluaisitko itsellesi alla olevan Villeroy & Bochin kylpyhuonetuoksusetin, sisältäen posliinisen maljan ja tuoksukukat? 
02.jpg
Kertomalla tähän postaukseen mikä näistä Gustavsbergin kylpyhuone trendeistä (Rock ’n’ Roll, Glamour, Romantic, Scandinavian, Safari tai 70-luvun retro) on suosikkisi , olet mukana arvonnassa.

Toisen arvan saat jos olet lukijani tai liityt lukijaksi Lue-painikkeen kautta (oikeassa sivupalkissa). 

Anonyymit muistakaa nimimerkki.
Ilmoitathan kommentissa monella arvalla olet mukana. Halutessasi voit vinkata arvonnasta myös blogissasi. Kaikki voivat osallistua ja mikä parasta näitä paketteja arvotaan KOLME kappaletta!


Arvontaan voit osallistua 16.5.2011 klo 21 asti. Oikein paljon arpaonnea :)


                                             Arvonta on päättynyt, kiitos osallistujille.

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png