Apua, onko nyt jo torstai!? Miten mä kerkiän tehä kaikki lauantaiaamuun mennessä??
Mies tuossa eilen jo sanoi, että onko aina pakko touhuta niin paljo kaikkea :O Tietysti on, ku pojan 2 wee juhlat kyseessä! Oon mä kuitenki jo suunnitellu mitä sinne leivon jne. mut silti taitaa tulla hoppu.
4.jpg
3.jpg
Vähä vaahtokarkkia naamariin ja siivoushommiin. Ja sit kauppaan piiitkän ostoslistan kanssa. Huominen päivä meneeki leipomisessa ja mun tuurilla aurinko paistaa tietenki koko päivän, ku mä leivon sisällä :) Noh, kerran vuodessahan ne synttärit vaan on ♥

2.jpg

8-tile.jpg
11-tile.jpg

Muistakaahan osallistua arvontaan edellisessä postauksessa :) Niin huima määrä osallistujia että varmasti mahtuu mukaan ;DD Onko toi postaus menny johonki avaruuteen vai missä vika? :)


                                    Nauttikaahan näistä ihanista kevätpäivistä ku mä en ehdi :) 
                                                                                 ISOLLA sydämellä

462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png