Niin upeita päiviä ollu tällä viikolla, ihan ku ois kesä. Toukokuussa kesä?  Jotenki musta tuntuu silti et nämä lämpimät päivät kohta loppuu. Jotenki hassua jos nyt jo alkais kesä, mut en pistäis kyllä yhtään hanttiin :) Oispa mahtavaa! Aamusta iltaan ollaan nautittu pihalla olosta. Lapset haluaa syödä ruoanki ulkona. Me ollaan isin kans laitettu pihaa kuntoon.

23.jpg

20.jpg
Ruukkuihin lisäsin valkoista koristekiveä tuijien ympärille.

24.jpg
Kesäkukkiakin on ilmestynyt pihamaalle, orvokit on aina ne ekat mitä tulee hankittua, heti kun niitä saa kaupoista.

26.jpg

25.jpg

22.jpg
Löysin myös uudet ja mieluisat baden-baden pehmusteet, entiset oli jo kuluneet ja rumat. En tykkää yhtään niistä värikkäistä kukkakuviollisista pehmusteista, entiset oli just semmoset, ei vaan mistään löytyny yksvärisiä. Nää tuolit on parhaita auringonottoon! Ja mä rakastan aurinkoa ja rusketusta :)
21.jpg
Toivotaan että nämä mahtavat ilmat jatkuis ♥ Eikös?Toimiiko teillä tää bloggeri normaalisti?
462E31FE19407A657FAA783A7A5D31BF.png